Pro Orchestra

Pro Orchestra ry on vuonna 1991 perustettu kaikille Tampere Filharmonian ja konserttimusiikin ystäville avoin yhdistys. Sen tarkoituksena on luoda ja pitää yllä yhteyksiä konserttiyleisön ja Tampere Filharmonian välillä ja tukea orkesterin toimintaa. Yhdistys on olemassaolonsa aikana tukenut orkesteria taloudellisesti monin tavoin ja avustanut muusikoidemme jatkokoulutusta ja soitinhankintoja. Jäsentilaisuuksissa tapaamme kapellimestareita, solisteja sekä orkesterilaisia. Lisäksi järjestämme esimerkiksi musiikkimatkoja. Lisää tietoa toiminnastamme saat verkkosivuiltamme www.proorchestra.fi.

Tervetuloa mukaan! Jäsenyys Pro Orchestrassa ei edellytä musiikin asiantuntemusta. Vuotuisella jäsenmaksulla olet tukemassa Tampere Filharmonian loistokasta työtä, pääset mukaan mielenkiintoiseen toimintaamme ja tutustut muihin musiikin ystäviin. Halutessasi voit toimia myös aktiivisesti yhdistyksemme erilaisissa tehtävissä.

Pro Orchestran jäseneksi voit liittyä yhdistyksen verkkosivuilla tai jättämällä yhteystietosi Pro Orchestran myyntipisteeseen Tampere-talon toisessa kerroksessa Tampere Filharmonian konserttien yhteydessä.

Yhdistyksen puheenjohtajan tavoitat sähköpostitse osoitteesta puheenjohtaja@proorchestra.fi.

Kurkistus kentaaliharjoitukseen

Kurkistus kenraaliharjoitukseen on Pro Orchestran järjestämä vierailu orkesterin kenraaliharjoitukseen. Harjoituksessa voi kuunnella illan konsertin teoksia. Tilaisuus on kaikille avoin ja edullinen tapa tutustua klassiseen musiikkiin. Liput 5 € (käteinen), myynti Tampere-talon ala-aulassa ennen harjoitusta klo 9.15 alkaen. Saliin siirrytään klo 9.45.

Kurkistus kenraaliharjoitukseen -päivämäärät täällä