Tampere Filharmonia

Muutoksia syksyn 2020 ohjelmassa

Tampere Filharmonian konsertteihin syksyn 2020 ohjelmaan on tehty muutoksia, jotka tulevat voimaan ma 21.9.2020 alkaenIson salin yleisömäärää on pienennetty turvallisuussyistä, ja siksi konsertit järjestetään yksittäislipun ostaneille uutena ajankohtana. Muutoksessa nojaudutaan kuulijakyselyn tulokseen, jonka mukaan suurin osa asiakkaista toivoi konserttien järjestämistä kahtena peräkkäisenä päivänä. 

Lue lisää muuttuneista konserteista täältä

Alkuperäiseen konserttiin ostetut yksittäisliput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään, eli mikäli konsertin uusi aika sopii asiakkaalle, lipun vaihtoa ei tarvita. Myös lippuvaraukset siirtyvät automaattisesti uudelle konserttipäivälle.  

Kausikorttilaisen konserttipäivä pysyy ennallaan. Kausikortin hankkinut asiakas voi kuitenkin halutessaan vaihtaa paikkansa maksutta kausikorttilaisten konserttia vastaavaan samansisältöiseen yksittäislippukonserttiin, jos konsertissa on tilaa.  Lipun voi vaihtaa Tampere-talon lipunmyynnissä tai lähettämällä sähköpostia viimeistään kyseisen konserttiviikon maanantaina osoitteeseen lipputoimisto@tampere-talo.fi. Viestissä on mainittava kausikorttipaikka + rivi + katsomon osa sekä asiakkaan yhteystiedot.

Hyvitysmahdollisuudet 

Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi asiakkaalle, niin jo ostetusta lipusta voi hakea hyvitystä. Tampere Filharmonia toivoo, että ensisijaisesti pääsyliput vaihdetaan toiseen konserttilippuun tai lahjakorttiin. 

Lahjakorttihyvitys

Yksittäislipun ostaneet voivat vaihtaa lippunsa lahjakorttiin, joka käy kaikkiin Tampere Filharmonian konsertteihin ja on voimassa vuoden ajan hyvityspäivästä alkaen. Lahjakortit käyvät Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä. 

Lahjakortin saa ottamalla yhteyttä tällä lomakkeella.

Lomakkeella ilmoitetaan tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, asiakkaan yhteystiedot (nimi + osoite + puhelinnumero) sekä lipun yksilöivä tieto (katsomo + rivi + paikka tiedot). Myös lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro nopeuttaa asian käsittelyä. 

Lahjakortti postitetaan ilmoittamaanne osoitteeseen tai sen voi hakea valmiiksi tulostettuna Tampere-talon lipunmyynnistä.  Lahjakorttihyvityksen voi hoitaa myös suoraan Tampere-talon lipunmyynnissä. 

Lipun vaihto toiseen Tampere Filharmonian syyskauden 2020 konserttilippuun

Lipun voi halutessaan vaihtaa toiseen Tampere Filharmonian syyskauden 2020 konserttilippuun, joka on saman hintainen kuin alkuperäinen konserttilippu. Lipun voi vaihtaa myös kalliimpaan konserttiin maksamalla erotuksen. Lipun vaihdon toiseen konserttiin voi tehdä 21.9.2020 alkaen. 

Ilmoittakaa toiveestanne lipun vaihtoon ensisijaisesti tällä lomakkeella. Teihin ollaan yhteydessä lomakkeen täyttämisen jälkeen henkilökohtaisesti. 

Vaihtoehtoisesti voitte vaihtaa lipun asioidessanne Tampere-talossa tai Lippupisteen puhelinpalvelussa. Tampere-talon lipunmyynnin aukioloajat löydät täältä.

Lippu.fi:n puhelinpalvelu puh. 0600 900 900, puhelun hinta 2 €/alk. min + pvm. 

Rahahyvitys

Mikäli lahjakorttihyvitys ei ole teille sopiva vaihtoehto, voitte hakea rahahyvitystä tilillenne Lippu.fi:n verkkopalvelusta.

Korvauksen hakemiseen tarvitaan lippunumero. Lippupiste palauttaa vain lipun hinnan, ei palvelumaksua, toimitusmaksua ja mahdollista lipputurvan hintaa. Lippupisteen myyntipisteet eivät valitettavasti suoraan pysty käsittelemään mahdollisia lippupalautuksia. Myös asiakaspalvelukanavat ovat ruuhkaiset runsaiden yhteydenottojen takia. Lippupiste veloittaa hyvityksen yhteydessä käsittelymaksun 4,50 €/lippu, mikäli lipun kokonaishinta ei sisällä palvelumaksua. 

Kaikki lippupalautukset ja -vaihdot on tehtävä viimeistään kysymyksessä olevaa konserttipäivää edeltävän viikon sunnuntai-iltaan mennessä. Esimerkiksi 2.10. konserttia koskevat lippuhyvitykset on tehtävä viimeistään sunnuntain 27.9. aikana, jotta ne ehditään käsitellä ennen konserttipäivää. 

Hyvitykset käsitellään tulojärjestyksessä kulloinkin ajallisesti lähimpänä oleva konsertti priorisoiden, joten pyydämme ystävällisesti kärsivällisyyttänne. 

Ryhmälipun ostajat

Ryhmälippujen palautuksista huolehtii Tampere-talon Ryhmämyynti, sähköposti ryhmamyynti@tampere-talo.fi. 

 

VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN 

Mitkä syksyn konsertit siirrettiin uuteen konserttipäivään? 

Siirrot Tampere Filharmonian syyskauden 2020 konserteissa koskevat vain yksittäislipun ostaneita. Kausikortin ostaneet tulevat konserttiin edelleen alkuperäisenä konserttipäivänä. 

  • Pe 2.10klo 19 Sankarit -> To 1.10 klo 19 
  • To 22.10. klo 19 Wieniläiset -> Ke 21.10. klo 19 
  • Pe 30.10. klo 19 Faust & Trans -> To 29.10. klo 19 
  • Pe 13.11. klo 19 Antisankarit -> To 12.11. klo 19 
  • Pe 20.11. klo 19 Amerikka -> To 19.11. klo 19 
  • Pe 18.12. klo 19 Aikamatka -> Pe 18.12. klo 17 

Voiko kausikorttilainen vaihtaa halutessaan toiseen konserttipäivään? 

Kausikortin hankkinut asiakas voi halutessaan vaihtaa paikkansa maksutta kausikorttilaisten konserttia vastaavaan samansisältöiseen konserttiin konsertin paikkatilanteen mukaan.  Lipun voi vaihtaa Tampere-talon lipunmyynnissä tai lähettämällä sähköpostia viimeistään kyseisen konserttiviikon maanantaina osoitteeseen lipputoimisto@tampere-talo.fi. Viestissä on mainittava kausikorttipaikka + rivi + katsomon osa sekä asiakkaan yhteystiedot.