Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

pe 19.11.2021 klo 19:00

Traaginen

Osta liput

Tampere-talo, Iso sali

Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Gustav Mahler (1860–1911): Sinfonia nro 6 a-molli "Traaginen"

”Yksikään hänen teoksistaan ei tule niin suoraan sydämen sisimmästä kuin tämä”, totesi Alma Mahler aviomiehensä kuudennesta sinfoniasta.

2020-luvun kirkkaimpiin ja lupaavimpiin venäläiskapellimestareihin lukeutuva Stanislav Kochanovski on nuoresta iästään huolimatta ennättänyt johtaa suuria teoksia isoissa orkestereissa ympäri maailmaa. Tampereelle yleisön toivoma Kochanovski johtaa Mahlerin kuudennen ”Traagisen” sinfonian, joka tunnetaan etenkin kolmesta kohtalokkaasta vasaraniskustaan.

Vahvasti omaelämäkerrallinen ja tunnelmaltaan apokalyptinen sinfonia jatkaa Tampere Filharmonian suurten sinfonikkojen syyssarjaa.

Vaihtoehtoinen konserttiohjelma

Mikäli syksyllä voimassa olevat yleisörajoitukset ja turvavälisäädökset pienentävät Tampere-talon Ison salin katsomon ja lavan kapasiteettia, kaikille Tampere Filharmonian kausikorttisarjan konserteille on suunniteltu toinen ohjelmavaihtoehto. Tällöin orkesteri siirtyy pääsääntöisesti saman illan tuplakonserttimalliin (klo 18 ja 20), jolloin konsertit on mahdollista toteuttaa pienemmin kokoonpanoin ja riittävin turvavälein.

Vaihtoehtoinen konserttiohjelma klo 18 ja 20

Ludwig van Beethoven (17701827): Sinfonia nro 3 Es-duuri op. 55 “Eroica

Liput

Hintaryhmä Yksittäisliput
Peruslippu 28 €
Eläkeläinen 22 €
Opiskelija, työtön tai varusmies 15 €
5–16-vuotiaat 8 €

Yksittäislipunmyynti kausikorttisarjan konsertteihin alkaa maanantaina 16.8. klo 9.

Lue lisää lipunmyynnistämme ja kahden konsertin mallista

Tulevia konsertteja