Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Lapset ja nuoret

KOULULAIS- JA OPISKELIJARYHMIEN LIPUT

Liput iltakonsertteihin varattava ja lunastettava ennakkoon Tampere-talon lipunmyynnistä
oppilas 6 €
yli 16-vuotiaat opiskelijat ryhmissä 7 €
valvovat opettajat / ryhmän vastuuhenkilö 0 €
muut ryhmän aikuiset 16 €

Syksyn 2021 musiikkikasvatustoiminnasta tiedotetaan Tampereen kaupungin kouluille ja päiväkodeille, kun mahdollisuudet toiminnan järjestämiseen ja koululaisryhmien turvalliseen liikkumiseen ja osallistumiseen ovat tiedossa.

Kevään 2021 musiikkikasvatustoiminta oli koronaepidemian vuoksi supistettua. Lue lisää Kouluille ja päiväkodeille -sivulta.

Musiikkikasvatus Tampere Filharmoniassa

Tampere Filharmonia järjestää koululaisryhmille vuosittain useita maksuttomia konsertteja ja harjoitusvierailuita. Vuonna 2019 koululaiskonsertteihin ja Vierailuille Filharmonian arkeen osallistui yhteensä yli 10 000 pirkanmaalaista lasta ja nuorta. Taidetestaajat-konsertteihin osallistui lisäksi hieman alle 5000 Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun kahdeksasluokkalaista. Koululaiskonsertteja tarjotaan ensisijaisesti tamperelaisluokille, harjoitusvierailut ovat avoimia kaikille Pirkanmaan ryhmille päiväkotilaisista opiskelijoihin.

Filharmonian Ison salin iltakonserttien yhteydessä on järjestetty toiminnallista Lapsiparkkia yhteistyössä Kulttuuriosuuskunta Uulun kanssa. Kaudella 2020-2021 Lapsiparkit on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Nuorille musiikista kiinnostuneille Tampere Filharmonian Nuori kuuntelija -klubi tarjoaa erikoisetuja ja tapaamisia musiikin parissa. Nuorten toimintaa on jouduttu koronaepidemian vuoksi supistamaan kaudella 2020-2021. Klubilaisten eduista ja opiskelijaeduista voit lukea Opiskelijat ja nuoret -sivulta.