Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Lapset ja nuoret

Syksyn 2020 musiikkikasvatustoiminta on koronaepidemian vuoksi toteutettu materiaalipaketilla ja lippueduilla. Lue lisää Kouluille ja päiväkodeille -sivulta.

Musiikkikasvatus Tampere Filharmonialla

Tampere Filharmonia järjestää koululaisryhmille vuosittain useita maksuttomia konsertteja ja harjoitusvierailuita. Vuonna 2019 koululaiskonsertteihin ja Vierailuille Filharmonian arkeen osallistui yhteensä yli 10 000 pirkanmaalaista lasta ja nuorta. Taidetestaajat-konsertteihin osallistui lisäksi hieman alle 5000 Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun kahdeksasluokkalaista. Koululaiskonsertteja tarjotaan ensisijaisesti tamperelaisluokille, harjoitusvierailut ovat avoimia kaikille Pirkanmaan ryhmille päiväkotilaisista opiskelijoihin.

Filharmonian Ison salin iltakonserttien yhteydessä on järjestetty toiminnallista Lapsiparkkia yhteistyössä Kulttuuriosuuskunta Uulun kanssa. Kaudella 2020-2021 Lapsiparkit on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Voit tutustua Lapsiparkin toimintaan Lapset-sivulla.

Nuorille musiikista kiinnostuneille Tampere Filharmonian Nuori kuuntelija -klubi tarjoaa erikoisetuja ja tapaamisia musiikin parissa. Lisää klubilaisten eduista ja opiskelijaeduista Opiskelijat ja nuoret -sivulla.