Tampere Filharmonia

Koulut ja päiväkodit

Tampere Filharmonia järjestää vuosittain useita maksuttomia konsertteja ja harjoitusvierailuita koululaisryhmille. Koululaiskonsertit tarjotaan ensisijaisesti tamperelaisluokille. Vierailu Filharmonian arkeen -harjoitusvierailut ovat avoimia kaikille Pirkanmaan ryhmille päiväkotilaisista opiskelijoihin. Koululaiskonsertteihin kuuluu valmistelumateriaali tai ennakkoinfo.

Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia ja ne järjestetään Tampere-talossa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu vain Tampere Filharmonian nettisivujen e-lomakkeilla, ja kullekin vierailulle ja konsertille on oma lomakkeensa. Mukaan tapahtumiin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Konsertit ja vierailut tulevat yleensä nopeasti täyteen, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Vierailuille Filharmonian arkeen etusijalla ovat ryhmät, joille ei kaudella tarjota omaa konserttia. Koululaiskonserteissa etusijalla ovat tamperelaiset koululaisryhmät. Ilmoitathan ryhmäsi kaudella vain yhteen vierailuun. Mikäli ette mahdu kyseiselle vierailulle ja jollakin toisella vierailulla on tilaa, ehdotamme korvaavaa vierailupäivää. Tiedotamme ilmoittautumislomakkeessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen, onko ryhmänne mahtunut vierailulle mukaan.

Syksyn 2020 toiminta koulu- ja päiväkotiryhmille

Orkesterin syyskaudella 2020 ei valitettavasti järjestetä tuttuja koululaiskonsertteja ja vierailuja Filharmonian arkeen. Konserttien ja vierailujen sijaan toteutamme materiaalipaketteja, jotka julkaistaan tällä sivulla elokuun lopulla.

Tuotamme eri luokka-asteille sopivia verkkomateriaaleja, joita opettajat ja ohjaajat voivat käyttää halutessaan tuomaan erilaista sisältöä oppitunteihin sekä hoitopäiviin musiikkiin ja orkesteriin tutustuen.

 

Tilaa Tampere Filharmonian pienyhtye kouluunne

Tampere Filharmonian pienyhtyeet duoista salonkiorkesteriin tekevät myös vierailukonsertteja kouluissa. Koululle tulevan vierailukonsertin hinta määräytyy yhtyeen koon ja ohjelman mukaan. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä teille sopivan vierailun.

Tiedustelut

Kaikki tiedustelut koskien ilmaisia koululaisvierailuja ja konsertteja:
Aino Holma, aino.holma@tampere.fi, 050 3887144

Ryhmien lippuedut Tampere Filharmonian iltakonsertteihin

Koululais- ja opiskelijaryhmät pääsevät edullisesti normaalihintaisiin orkesterikonsertteihin, kun liput varataan ja lunastetaan ennakkoon ryhmänä Tampere-talon lipputoimistosta:

  • oppilas 7 €
  • valvova opettaja 0 €
  • muut ryhmän aikuiset 16 €.

Ryhmäalennus edellyttää valvovan opettajan läsnäoloa. Toiset huomioonottavasta konserttikäyttäytymisestä on syytä keskustella luokassa etukäteen.

Tiedustelut iltakonserttien lippuasioista:
Tampere-talon ryhmämyynti: (03) 2434501, klo 10−16, ryhmamyynti@tampere-talo.fi