Tampere Filharmonia

Lapset

KONSERTTILIPUT

5-16-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät Tampere Filharmonian Ison salin sinfoniakonsertteihin alennettuun lipunhintaan á 8 € ja Faunien iltapäivä -kamarimusiikkikonsertteihin hintaan á 5 €.

Päiväkoti- ja ala-asteikäisille kuuntelijoillemme suosittelemme erityisesti lastenkonsertteja, joiden lipunhinnat ovat aikuisille á 20 € ja lapsille á 10 €.

Syksyn 2021 lastenkonsertti on 29.10. järjestettävä Sirkustarinoita, johon on tarjolla myös perhelippu / kimppalippu hintaan 50 €, 4 henkilöä (sis. max. 2 aikuista).

Lue lisää: Lastenkonsertti Sirkustarinoita pe 29.10.2021 klo 18.

LAPSIPARKKI

Tampere Filharmonian Ison salin iltakonserttien yhteydessä järjestetään toiminnallinen taidepainotteinen Lapsiparkki yhteistyössä kulttuuriosuuskunta Uulun kanssa https://uulu.fi/. Lapsiparkin teemana vuorottelevat musiikki, kuvataide ja sirkus.

HUOM! Syksyllä 2021 Lapsiparkkia ei järjestetä 2.9.-17.9. välisenä aikana koronaviruksen tartuntariskien vähentämiseen tähtäävien toimenpiteiden johdosta. Mikäli Lapsiparkki voidaan järjestää konsertin yhteydessä, siitä löytyy tieto kunkin konsertin kohdalta konserttikalenterista. Lapsiparkin liput tulevat myyntiin, mikäli se voidaan järjestää turvallisesti. Seuraathan tiedotusta nettisivuiltamme.