Tampere Filharmonia

Lapset

Lapsille sopivat konsertit kevätkaudella 2020

Hipinäaasi, apinahiisi

Tampere-talon pieni sali

Roope Mäenpään Tampere Filharmonian tilauksesta säveltämä Hipinäaasi apinahiisi -musiikkisatu perustuu Ville Hytösen samannimiseen lastenkirjaan (Tammi, 2013). Hipinäaasi apinahiisi on lempeän anarkistinen tarina keuhkorikkoisesta aasista ja suuresta apinasta – toiseuden, yksinäisyyden ja hyväksynnän teemoista. Aasin heikot keuhkot hipisevät hengityksestä, ja apinan jaloista kuuluu kävellessä “hsshh, hsshh”.

Hipinäaasi apinahiisi -musiikkisatu on sinfoninen runoelma orkesterille ja kertojalle. Tyylillisesti se yhdistelee ennen kaikkea leikkisästi perinteistä ja modernimpaa musiikillista ilmaisua. Musiikki teemoittaa tarinan ympäristöjä tunnelmia ja hahmoja.

To 20.2. klo 18 Lue lisää ja osta liput
Pe 21.2. klo 18 Lue lisää ja osta liput

Lapsiparkki

Kevätkaudella 2019 kaikkien Tampere Filharmonian tuottamien Ison salin iltakonserttien yhteydessä järjestetään toiminnallinen, musiikkiteemainen lapsiparkki 3−12-vuotiaille. Lapsista huolehtivat kulttuuriosuuskunta Uulun ammattitaitoiset työpajaohjaajat ja lastenhoitajat. Lapsiparkin hinta on ennakkoon 6 € / lapsi ja konserttipäivänä 8 € / lapsi. Ennakkoliput ovat myynnissä Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä verkossa www.lippu.fi. Lippupiste perii palvelumaksun.

Osta liput

Vanhempi täyttää esitietolomakkeen, kun lapsi tuodaan hoitoon lapsiparkkiin. Lapsiparkissa ei tarjota ruokaa (mehua ja keksejä lukuun ottamatta), joten muistathan tuoda lapsesi hoitoon vatsa täynnä.

Kevään 2020 lapsiparkit:

Pe 10.1.
Pe 17.1.
To 24.1.
La 7.3.
Pe 13.3.
Pe 27.3.
Pe 3.4.
To 9.4.
Pe 17.4.
To 23.4.
Pe 24.4.
To 14.5.
To 28.5.

Katso video: Kultuuriosuuskunta Uulun musiikkiteemaista lapsiparkkia vetävä Petra Käppi kertoo lapsiparkin toiminnasta.

Video: Linda Salo.

Musiikkiteemaisessa lapsiparkissa on myös sävelletty musiikkia yhdessä lasten kanssa. Kuuntele kappale “Äidille”.