Tampere Filharmonia

Turvallisuus Tampere Filharmonian konserteissa

Kuulijoidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Siksi toivomme, että kuulijana huolehdit konserttiturvallisuudesta osaltasi noudattamalla näitä ohjeita. Suosittelemme tutustumaan Tampere-talon turvallisuusohjeisiin. Edellytämme kasvomaskin käyttöä tapahtumissamme. Laitathan maskin kasvoille heti saapuessasi taloon. Henkilökuntamme käyttää kasvovisiiriä tai -maskia. Maskeja on myynnissä Tampere-talo Shopissa ja Pro Orchestran myyntipisteessä. Lue lisää kasvomaskien käytöstä THL:n sivulta.

Älä tule konserttiin sairaana

Jos olet hengitystieoireinen tai sairastut konserttipäivänä, ethän tule konserttiin. Voit vaihtaa lippusi toiseen Tampere Filharmonian konserttiin ilman lipunvaihdon palvelumaksua ottamalla viimeistään konserttipäivänä yhteyttä Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse lipputoimisto@tampere-talo.fi tai soittamalla Tampere-talon vaihteeseen puh. 03 2434 111, josta sinut ohjataan joko Tampere-talon aulan lipunmyyntiin, Ryhmämyyntiin tai Tampere Filharmonian markkinointiassistentti Aino Holmalle. Otamme ylös tarvittavat tiedot ja lipun vaihto voidaan tehdä joko heti tai myöhemmin.

Vaihtoa varten tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Kenen nimellä lippu on hankittu
  • Mikä konsertti on kyseessä sekä lipun rivi- ja paikkanumero
  • Yhteystiedot: kehen otamme yhteyttä lipun vaihdosta toiseen konserttiin
  • Mihin konserttiin lippu halutaan vaihtaa, jos se on jo tiedossa

Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen.

Saavu ajoissa

Turvatoimien takia saapuminen ja liikkuminen Tampere-talossa voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siis saapumiseen riittävästi aikaa. Salin ovet avataan 30 minuuttia ennen konserttia, jotta yleisö voi siirtyä saliin rauhassa ja vältymme sisäänkäyntien ruuhkautumiselta. Henkilökuntamme ohjaa yleisöä aulassa ja salissa. Isoon saliin saavutaan 2. kerroksesta. Konsertin päätyttyä odota paikallasi ja seuraa ohjeitamme.

Tampere-talon narikka palvelee konserttikävijöitä. Suosittelemme silti taloon saavuttaessa takkien ja tavaroiden jättämistä autoon tai kotiin jos mahdollista.

Muista turvaväli

Pidäthän turvaväliä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi katsomoon, narikkaan tai wc-tiloihin.

Huolehdi hygieniasta

Pesethän kädet ja käytät käsidesiä. Yskäise nenäliinaan tai hihaan. Vältä kättelyä tai halaamista. Suosi korttimaksua. Talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tuhoavalla pitkävaikutteisella pinnoitteella. Siivousta on tehostettu ja käsidesi- ja käsienpesupisteitä on talossa runsaasti.

Käytä Kasvomaskia ja lataa Koronavilkku

Edellytämme kasvomaskin käyttöä Tampere-talon konserteissa vieraillessasi. Mikäli sinulla ei ole maskia, voit ostaa sellaisen Tampere-talo Shopista tai Pro Orchestran myyntipisteestä. Suosittelemme myös lataamaan ja asentamaan älypuhelimeesi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Koronavilkku-sovelluksen, jonka avulla voidaan jäljittää koronaviruksen tartuntaketjuja.

Tampere-talon turvaohjeet

Muutokset konserttitoimintaamme

Tampere-talon Ison salin paikat ovat valtakunnallisten yleisötapahtumarajoitusten vuoksi numeroimattomia niin yksittäislipun ostajille kuin kausikorttilaisillekin. Emme siis valitettavasti voi taata kausikorttiin merkitylle paikalle pääsyä niin kauan, kuin Isossa salissa noudatetaan turvavälisäädöksiä.

Kevätkaudella 2021 ei järjestetä Faunien iltasoittoja, Teokset tutuiksi -tilaisuuksia eikä Lapsiparkkia. Katso täältä lisätietoja Kurkistus kenraaliharjoitukseen -tilaisuuksista.

Varaudumme keväällä 2021 osalta mahdollisiin muutoksiin koronatilanteen huomioiden. Tiedotamme muutoksista konserttitoiminnassa verkkosivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme sekä sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.