Tampere Filharmonia

Koronapassi käyttöön Tampere-talossa 17.11. alkaen – Koskee myös Tampere Filharmonian konsertteja

Tampere-talo siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia edellytyksenä tapahtumiin ja konsertteihin osallistumiselle. Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Tampere-talossa myös jatkossa.

Tapahtumiin, konsertteihin, ravintolaan ja Muumimuseoon tarkastetaan koronapassi Tampere-talon aulassa. Käytäntö koskee myös Tampere Filharmonian konsertteja ja tapahtumia. Tampere-talo edellyttää koronapassia kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta.

Voit edelleen asioida Tampere-talon aulan lipunmyyntipisteessä ja Tampere-talo Shopissa ilman koronapassia.

Mikä on koronapassi?

Koronapassi eli EU:n koronatodistus näytetään Tampere-talon aulassa tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan tai tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi asioinnin nopeuttamiseksi.

Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun saat todistuksen täydestä koronarokotekattavuudesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja.

Katso myös usein kysyttyä koronapassista (kanta.fi).

Toimi näin:

  1. Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta.
  2. Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi Tampere-taloon saavuttaessa tulosteena tai mobiililaitteelta. Henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä.
  3. Koronapassi tarkastetaan Tampere-talon aulassa. Olethan ajoissa paikalla, jotta koronapassin tarkastamiseen jää aikaa.
  4. Muistathan, että Tampere-talossa on edelleen voimassa vahva maskisuositus.

Tampere-talo on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumisessa. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronapassin, mikäli Tampere-talo sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Koronapassia näyttämällä asiakas todentaa täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin.

Jos Tampere Filharmonian konserttilipun ostaja on koronapassikäytännön johdosta estynyt saapumasta konserttiin, hän voi hakea hyvitystä Tampere Filharmonian konserttilipuista ottamalla yhteyttä Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse: liput@tampere-talo.fi. Konserttiliput hyvitetään ensisijaisesti lahjakorttihyvityksinä.

 

Lue lisää Tampere-talon turvallisuuskäytännöistä.