Nuorille ja opiskelijoille

Lippuedut opiskelijoille

Sinfoniakonserttilippu etukäteen 15 € (normaalihinta 28 €)

Konserttipäivän lippu 5 €

Opiskelijat voivat ostaa konserttilipun konserttipäivänä Tampere-talon lipunmyynnistä 5 eurolla Tampere Filharmonian tuottamiin konsertteihin, mikäli lippuja on jäljellä. Edun saa voimassa olevalla opiskelijakortilla. Etu ei koske poikkeushintaisia konsertteja.

Kamarikonserttilippu Faunien iltapäivään 5 €

Opiskelijalippu ennakkoon tai konserttipäivänä Faunien iltapäivä -kamarimusiikkikonserttiin 5 € niin kauan kuin paikkoja riittää. Edun saa voimassa olevalla opiskelijakortilla.

Käyttämättä jäävä kausikorttipaikka 2 eurolla opiskelijalle

HUOM! Vapautuneita kausikorttipaikkoja ei valitettavasti anneta tällä hetkellä eteenpäin konserteissa, sillä pyrimme rajoittamaan yleisömäärää turvallisuuden takaamiseksi.

Kausikorttilainen: etkö pääse konserttiin?

Kausikorttilaiset voivat antaa kausikorttipaikkansa konsertissa opiskelijan käyttöön, kun ovat estyneitä tulemasta konserttiin. Paikan voi vapauttaa täyttämällä alla olevan lomakkeen ennen klo 12 kunakin konserttipäivänä. Näin saliin ei jää konserteissa tyhjiä paikkoja ja opiskelijat pääsevät nauttimaan klassisesta musiikista. Opiskelijat maksavat lipusta tulostuskulut 2 €. Kiitos, että tuet nuoria kuuntelijoita!

Kausikorttilainen: ilmoita vapautuvasta paikastasi tällä lomakkeella.

Opiskelija, varaa vapautunut kausikorttipaikka konserttiin

Opiskelija voi ilmoittautua vapautuneen kausikorttipaikan käyttäjäksi. Ilmoittautuminen tulee tehdä konserttipäivänä klo 12–14 välillä alla olevan linkin kautta lomakkeella. Lähetämme tekstiviestillä tiedon ilmoittamaasi puhelinnumeroon klo 14 jälkeen, oletko saanut paikan konserttiin. Sen jälkeen voit lunastaa lipun omalla nimelläsi Tampere-talon lipputoimistosta 2 euron hintaan klo 16 jälkeen.

Nuori kuuntelija -klubi

Vuodesta 2002 toiminut Nuori kuuntelija -klubi antaa 15–26-vuotiaille ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua suuren orkesterin toimintaan ja nauttia monipuolisesta musiikista.

Koronavirusepidemian torjumiseksi tehtyjen toimenpiteiden vuoksi emme valitettavasti ole voineet järjestää suunniteltua toimintaa Nuorille kuuntelijoille kaudella 2020-2021. Toimintaa pyritään järjestämään jälleen, kun se on koronavirusepidemiantilanne huomioiden turvallista. Seuraathan tiedotustamme orkesterin nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Nuori kuuntelija -jäsenedut:

Lippu 8 € Tampere Filharmonian tuottamiin normaalihintaisiin sinfoniakonsertteihin (normaalihinta 28 €)

Lippu 0 € Faunien iltapäivä -kamarimusiikkikonsertteihin (normaalihinta 15 € / opiskelija 5 € / juniori 5-16 v. 5 €)

Tapahtumakohtaisia tarjouksia, jäsenen uutiskirje, taiteilijatapaamisia ym.

Jäsenyys on maksuton. Lippuedut ovat voimassa Tampere-talon lipunmyynnissä.

Liity Nuoriin kuuntelijoihin täyttämällä yhteydenottolomake täällä. Muista mainita syntymävuotesi.

Klubiin voi liittyä ja siitä erota milloin vain.

Lisätietoja: Aino Holma, aino.holma@tampere.fi, p. 050 3887144