Pro Orchestra

Pro Orchestra ry on vuonna 1991 perustettu kaikille Tampere Filharmonian ja konserttimusiikin ystäville avoin yhdistys. Sen tarkoituksena on luoda ja pitää yllä yhteyksiä konserttiyleisön ja Tampere Filharmonian välillä ja tukea orkesterin toimintaa. 18–26-vuotiaat voivat liittyä nuorisojäseniksi edullisesti.

Yhdistys on olemassaolonsa aikana tukenut orkesteria taloudellisesti monin tavoin ja avustanut muusikoidemme jatkokoulutusta ja soitinhankintoja. Jäsentilaisuuksissa tapaamme kapellimestareita, solisteja sekä orkesterilaisia. Lisäksi järjestämme esimerkiksi musiikkimatkoja. Lisää tietoa toiminnastamme saat Pro Orchestran verkkosivuilta.

Tervetuloa joukkoomme!

Jäsenyys Pro Orchestrassa ei edellytä musiikin asiantuntemusta. Vuotuisella jäsenmaksulla olet tukemassa Tampere Filharmonian loistokasta työtä, pääset mukaan mielenkiintoiseen toimintaamme ja tutustut muihin musiikin ystäviin. Halutessasi voit toimia myös aktiivisesti yhdistyksemme erilaisissa tehtävissä.

Yhdistyksen puheenjohtajan tavoitat sähköpostitse osoitteesta puheenjohtaja@proorchestra.fi.

Pro Orchestran jäseneksi voit liittyä yhdistyksen verkkosivuilla. Jäseneksi liittyminen onnistuu myös jättämällä vastaavat tiedot paperilla Pro Orchestran myyntipisteeseen Tampere-talon toisessa kerroksessa Tampere Filharmonian konserttien yhteydessä.

Pro Orchestran nuorisojäsenyys

18–26 -vuotiaat musiikin ystävät Pro Orchestra toivottaa mukaan toimintaansa ja tutustumaan sitä kautta lähemmin orkesteriin ja klassiseen musiikkiin. Vuotuinen jäsenmaksu on 10 € (muilta jäseniltä 25 €).

Liittymislomake löytyy yhdistyksen verkkosivuilta. Syntymäaikaa kysytään nuorisojäsenyyden varmistamiseksi. Nuorisojäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana täytät 27 vuotta. Tämän jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti tavalliseksi jäsenyydeksi. Tule mukaan!

Pro Orchestra 30 vuotta -esittelyvideo Ohita video
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Kurkistus kenraaliharjoitukseen

Kuristus kenraaliharjoitukseen tarjoaa kaikille edullisen tavan tutustua klassiseen musiikkiin ja päästä näkemän orkesterin kulissien takaista toimintaa. Harjoituksessa soitetaan illan konsertin musiikkia kapellimestarin valinnan mukaan. Filharmonian ystäväyhdistys Pro Orchestra myy lippuja Tampere-talon ala-aulassa ennen harjoitusta klo 9.15 alkaen.

Liput 7 € käteisellä tai korttimaksulla

Katso tulevien Kurkistusten päivämäärät