Medialle

Etsitkö haastateltavaa tai oletko kirjoittamassa konserttiarviota? Tarvitsetko kuvia orkesterista? Tampere Filharmonian viestintä auttaa orkesteria koskevissa tiedusteluissa.

Kerromme mielellään konserttiohjelmistosta ja orkesterin toiminnasta, autamme toimittajia haastattelujen järjestämisessä ja välitämme pyynnöt eteenpäin, sekä tarjoamme valokuvia median käyttöön.

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa Tampere Filharmonian tiedotteista, lehdistökuvista, haastattelupyynnöistä ja lehdistölipuista.

Median edustajien puheluihin ja viesteihin vastaamme arkisin klo 10–16 (huom. konserttipäivinä rajoitetusti). Ota yhteyttä viestintäsuunnittelija Leena Mäki-Suomiseen, puh. +358 50 3887 168, leena.maki-suominen@tampere.fi

Tiedotteet ja uutiskirje

Tampere Filharmonian tiedotteet v. 2023 alusta alkaen löydät STT-infon uutishuoneesta, josta voit myös tilata tiedotteet itsellesi.

Orkesterin konserttikalenteri ja uutiset julkaistaan verkkosivuillamme tamperefilharmonia.fi, ja tästä voit tilata uutiskirjeemme. Uutiskirje ilmestyy konserttikauden aikana säännöllisesti.

Tampereen kaupungin julkaisemat uutiset löydät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta tampere.fi

Haastattelupyynnöt

Tampere Filharmonian muusikoiden ja muun henkilökunnan haastattelupyynnöt pyydetään osoittamaan orkesterin viestintään. Autamme löytämään haastateltavat ja hoidamme kulku- ja kuvausluvat toimittajille ja kuvaajille.

Huomaathan, että Tampere Filharmonian konserttien tallentaminen ei ole sallittua, ja myös media tarvitsee konserttien ja/tai orkesterin kuvaamiseen luvan. Sovithan kuvaamisesta aina etukäteen orkesterin viestinnän kanssa.

Kuvapankki

STT:n uutishuoneen mediapankista löydät kuvia orkesterista ja muusikoista. Kuvat ovat median vapaasti käytettävissä Tampere Filharmoniaa käsittelevän toimituksellisen aineiston yhteydessä. Vierailevien taiteilijoiden kuvia saatat löytää vaivattomimmin myös heidän omiltaan tai agentuuriensa verkkosivuilta.

Mainitsethan valokuvaajan nimen kuvia julkaistaessa: Kuva: (kuvaajan nimi), Tampere Filharmonia.

Tampere-talo on Tampere Filharmonian koti. Tampere-talon kuvapankista löydät kuvia tapahtumatiloista, mutta myös Tampere Filharmonian logo-originaalit sekä sarjan promokuvia orkesterista.

Pressiliput

Tampere Filharmonian konserteista kirjoittavat toimittajat, kriitikot ja bloggaajat voivat tiedustella ilmaisia kriitikko- ja pressilippuja orkesterin viestinnästä.

Muut median edustajat voivat ostaa Tampere Filharmonia tuottamiin konsertteihin ammattilaishintaisia pressilippuja aikaisintaan konserttia edeltävänä päivänä, mikäli tilaa on. Alennus on henkilökohtainen ja lipun hinta vaihtelee konserttikohtaisesti. Pressialennuksen saa Journalistiliiton jäsenkortilla Tampere-talon lipunmyynnistä.

Haluatko tehdä vaikuttajayhteistyötä? Ota yhteys viestintäsuunnittelijaan.

Ota yhteyttä

Leena Mäki-Suominen
Viestintäsuunnittelija, Tampere Filharmonia
Puhelin +358 50 3887 168
Sähköposti leena.maki-suominen@tampere.fi

Kuvia medialle

Lataa täältä suuriresoluutioisia kuvia mediakäyttöön.

Kuvia medialle

Ajankohtaista

Orkesterin uutisia ja kuulumisia.

Tampere Filharmonian konserttisyksy 2024: sinfonisia seikkailuja ja aikamatkoja

20.5.2024 Tampere Filharmonian konserttikausi 2024/25 on omistettu monipuolisille musiikkielämyksille ja teoslöydöille, jotka ylittävät aikakaudet ja mantereet. Kauteen mahtuu myös juhlan aineksia. Syksyn konsertit käynnistyvät orkesterin ylikapellimestarin Matthew Hallsin johtamalla avajaiskonsertilla perjantaina 27.9. Beethovenin Fidelio-oopperan konserttiversio tuo huippukapellimestari Susanna Mälkin Tampereelle lokakuussa. Orkesterin syyskauden sinetöi Händelin ikoninen kuoroteos Messias Tampereen tuomiokirkossa 13.12.
Ajankohtaista

Puistokonsertissa kesän suurin yhteistanssi – Tampere Filharmoniaa johtaa Matthew Halls ja solistina lauluyhtye Rajaton

17.5.2024 Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen Energia järjestävät loppukesän perinteisen Puistokonsertin Tampereen Sorsapuistossa lauantaina 10. elokuuta 2024. Tampere Filharmoniaa johtaa orkesterin ylikapellimestari Matthew Halls, ja solistina kuullaan lauluyhtye Rajatonta. Tanssiteemainen ilmaiskonsertti nähdään suorana lähetyksenä Yle TV 1 -kanavalla, ja se huipentuu kesän suurimpaan yhteistanssiin.
Ajankohtaista