Medialle

Etsitkö haastateltavaa tai oletko kirjoittamassa konserttiarviota? Tarvitsetko kuvia orkesterista? Tampere Filharmonian viestintä auttaa orkesteria koskevissa tiedusteluissa.

Kerromme mielellään konserttiohjelmistosta ja orkesterin toiminnasta, autamme toimittajia haastattelujen järjestämisessä ja välitämme pyynnöt eteenpäin, sekä tarjoamme valokuvia median käyttöön.

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa Tampere Filharmonian tiedotteista, lehdistökuvista, haastattelupyynnöistä ja lehdistölipuista.

Median edustajien puheluihin ja viesteihin vastaamme arkisin klo 10–16, huom. konserttipäivinä rajoitetusti. Ota yhteyttä viestintäsuunnittelija Leena Mäki-Suomiseen, puh. +358 50 3887 168, leena.maki-suominen@tampere.fi

Tiedotteet ja uutiskirje

Tampere Filharmonian tiedotteet v. 2023 alusta alkaen löydät STT-infon uutishuoneesta, josta voit myös tilata tiedotteet itsellesi.

Orkesterin konserttikalenteri ja uutiset julkaistaan verkkosivuillamme tamperefilharmonia.fi, ja tästä voit tilata uutiskirjeemme. Uutiskirje ilmestyy konserttikauden aikana säännöllisesti.

Tampereen kaupungin julkaisemat uutiset löydät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta tampere.fi

Haastattelupyynnöt

Tampere Filharmonian muusikoiden ja muun henkilökunnan haastattelupyynnöt pyydetään osoittamaan orkesterin viestintään. Autamme löytämään haastateltavat ja hoidamme kulku- ja kuvausluvat toimittajille ja kuvaajille.

Huomaathan, että Tampere Filharmonian konserttien tallentaminen ei ole sallittua, ja myös media tarvitsee konserttien ja/tai orkesterin kuvaamiseen luvan. Sovithan kuvaamisesta aina etukäteen orkesterin viestinnän kanssa.

Kuvapankki

STT:n uutishuoneen mediapankista löydät kuvia orkesterista ja muusikoista. Kuvat ovat median vapaasti käytettävissä Tampere Filharmoniaa käsittelevän toimituksellisen aineiston yhteydessä. Vierailevien taiteilijoiden kuvia saatat löytää vaivattomimmin myös heidän omiltaan tai agentuuriensa verkkosivuilta.

Mainitsethan valokuvaajan nimen kuvia julkaistaessa: Kuva: (kuvaajan nimi), Tampere Filharmonia.

Tampere-talo on Tampere Filharmonian koti. Tampere-talon kuvapankista löydät kuvia tapahtumatiloista, mutta myös Tampere Filharmonian logo-originaalit sekä sarjan promokuvia orkesterista.

Pressiliput

Tampere Filharmonian konserteista kirjoittavat toimittajat, kriitikot ja bloggaajat voivat tiedustella ilmaisia kriitikko- ja pressilippuja orkesterin viestinnästä.

Muut median edustajat voivat ostaa Tampere Filharmonia tuottamiin konsertteihin ammattilaishintaisia pressilippuja aikaisintaan konserttia edeltävänä päivänä, mikäli tilaa on. Alennus on henkilökohtainen ja lipun hinta vaihtelee konserttikohtaisesti. Pressialennuksen saa Journalistiliiton jäsenkortilla Tampere-talon lipunmyynnistä.

Haluatko tehdä vaikuttajayhteistyötä? Ota yhteys viestintäsuunnittelijaan.

Ota yhteyttä

Leena Mäki-Suominen
Viestintäsuunnittelija, Tampere Filharmonia
Puhelin +358 50 3887 168
Sähköposti leena.maki-suominen@tampere.fi

Kuvia medialle

Lataa täältä suuriresoluutioisia kuvia mediakäyttöön.

Kuvia medialle

Ajankohtaista

Orkesterin uutisia ja kuulumisia.

Biennale-konsertissa nykysäveltäjien teokset peilaavat yhteiskuntaa ja ottavat kantaa

3.4.2024 Tampere Filharmonian konsertti Virtauksia tulevaan – From Wasteland to Wonderland tarjoilee Tampere-talon Isossa salissa perjantaina 12.4.2024 klo 19 täyslaidallisen uusia ja ennen kuulemattomia orkesteriteoksia osana modernin taidemusiikin festivaalin, Tampere Biennalen, ohjelmaa. Kapellimestari Olari Eltsin johtaman konsertin huipentaa Unsuk Chinin teos Puzzles and Games from Alice in Wonderland, jonka solistina esiintyy kansainvälisesti palkittu koloratuurisopraano Piia Komsi. Teos kuullaan nyt ensi kertaa Suomessa sinfoniaorkesteriversiona.
Ajankohtaista