Tilaa uutiskirje


Haluaisitko sähköpostiisi tietoa orkesterin kuulumisista, tulevista konserteista ja tapahtumista, eduista ja tarjouksista? Tervetuloa uutiskirjeemme lukijaksi!

Tampere Filharmonian uutiskirje ilmestyy konserttikauden aikana säännöllisesti. Voit liittyä listalle kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Liitäthän listalle vain oman osoitteesi tai osoitteen, jonka liittämiseen olet pyytänyt luvan.

TILAA UUTISKIRJE

Yhteystietoja lähettäessäsi hyväksyt, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa.

Tampere Filharmonian konserttikalenteria ja ajankohtaisia uutisia voit seurata myös verkkosivuillamme tamperefilharmonia.fi. Orkesteriin, ylikapellimestariin ja muusikoihimme voit tutustua täällä.

Tampereen kaupungin julkaisemat uutiset löydät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta tampere.fi.

Palvelut medialle

Etsitkö haastateltavaa tai oletko kirjoittamassa konserttiarviota? Tarvitsetko kuvia orkesterista? Tampere Filharmonian viestintä auttaa orkesteria koskevissa tiedusteluissa. Lue lisää median edustajille suunnatuista palveluistamme.

Ajankohtaista

Orkesterin uutisia ja kuulumisia.

Biennale-konsertissa nykysäveltäjien teokset peilaavat yhteiskuntaa ja ottavat kantaa

3.4.2024 Tampere Filharmonian konsertti Virtauksia tulevaan – From Wasteland to Wonderland tarjoilee Tampere-talon Isossa salissa perjantaina 12.4.2024 klo 19 täyslaidallisen uusia ja ennen kuulemattomia orkesteriteoksia osana modernin taidemusiikin festivaalin, Tampere Biennalen, ohjelmaa. Kapellimestari Olari Eltsin johtaman konsertin huipentaa Unsuk Chinin teos Puzzles and Games from Alice in Wonderland, jonka solistina esiintyy kansainvälisesti palkittu koloratuurisopraano Piia Komsi. Teos kuullaan nyt ensi kertaa Suomessa sinfoniaorkesteriversiona.
Ajankohtaista