Tilaa uutiskirje


Haluaisitko sähköpostiisi tietoa orkesterin kuulumisista, tulevista konserteista ja tapahtumista, eduista ja tarjouksista? Tervetuloa uutiskirjeemme lukijaksi!

Tampere Filharmonian uutiskirje ilmestyy konserttikauden aikana säännöllisesti. Voit liittyä listalle kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Liitäthän listalle vain oman osoitteesi tai osoitteen, jonka liittämiseen olet pyytänyt luvan.

TILAA UUTISKIRJE

Yhteystietoja lähettäessäsi hyväksyt, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa.

Tampere Filharmonian konserttikalenteria ja ajankohtaisia uutisia voit seurata myös verkkosivuillamme tamperefilharmonia.fi. Orkesteriin, ylikapellimestariin ja muusikoihimme voit tutustua täällä.

Tampereen kaupungin julkaisemat uutiset löydät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta tampere.fi.

Palvelut medialle

Etsitkö haastateltavaa tai oletko kirjoittamassa konserttiarviota? Tarvitsetko kuvia orkesterista? Tampere Filharmonian viestintä auttaa orkesteria koskevissa tiedusteluissa. Lue lisää median edustajille suunnatuista palveluistamme.

Ajankohtaista

Orkesterin uutisia ja kuulumisia.

Tampere Filharmonian keväässä loistavat kansainväliset tähtisolistit

23.11.2023 Orkesterin kevät tarjoaa särmää, suuruutta ja unohtumattomia hetkiä suuren orkesterin, huippusolistien ja monipuolisen ohjelmiston parissa. Solistikaarti hakee vertaistaan kansallisella ja jopa kansainvälisellä tasolla. Kevät huipentuu teemasäveltäjä Sir James MacMillanin johtamaan konserttiin, ja kauden päättää Mahlerin kuorosinfonia ”Ylösnousemus” ylikapellimestari Matthew Hallsin johtamana.
Ajankohtaista