Myyntipaikat

Tampere-talo

Postiosoite: PL 16, 33101 Tampere
Käyntiosoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Lipunmyynti sijaitsee Tampere-talon pääaulassa.

Katso täältä Tampere-talon ja lipunmyynnin aukioloajat.

Lippuja voi varata Tampere-talon aulapalvelutiskiltä talon pääaulasta tai sähköpostitse osoitteesta lipputoimisto@tampere-talo.fi (liitä viestiin osoite- ja puhelinnumerotietosi).

Ryhmäliput (väh. 10 hlöä): Puhelinpalvelu ma–pe klo 10–16 (pvm) 03 243 4501. Sähköposti ryhmamyynti@tampere-talo.fi.

Tampere-talon lipunmyynti ei peri palvelupalkkiota.

Kulttuurimyymälä Aplodi

Puutarhakatu 11 A

Katso aukioloajat Aplodin verkkosivuilta

Lippuvaraukset ja tiedustelut puh. 010 346 2000, sähköpostitse aplodi@tampereenteatteri.fi

Kulttuurimyymälä Aplodi ei peri palvelupalkkiota.

Lippu.fi

Myyntipisteet: Lippu.fi-myyntipisteet kautta maan, Tampereen seudulla Sokos, Stockmann, Prisma Tampereentie sekä K-Citymarketit Lielahti, Linnainmaa, Turtola, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

Verkkokauppa: Liput voi ostaa ja tulostaa Lippu.fi-verkkokaupasta osoitteessa www.lippu.fi. Lipunmyynti verkkokaupassa sulkeutuu 2 tuntia ennen esitystä.

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta puh. 0600 900 900 (2€/alk.min + mpm/pvm). Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti.

Palvelu avoinna ma-pe klo 9–17 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä).

Mahdollista hyvitystä peruutuksen takia käyttämättä jääneistä lipuista voi hakea Lippupisteen palautuslomakkeella. Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta.

Lippuihin liitettävät maksut Lippu.fi:n kanavissa

Lippu.fi-verkkokaupassa ilmoitettu hinta sisältää palvelumaksun. Lippu.fi:n kanavissa veloitetaan lisäksi tilausmaksu ja mahdollinen maksutapamaksu. Lisätietoa Lippu.fi:n maksuista.

Kuluttajapalvelut lipun ostaneelle puh. 010 633 1030 (kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti.

Palvelu avoinna arkisin klo 10–14 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä).

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippu.fi. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!