Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Myyntipaikat

Tampere-talo

Postiosoite: PL 16, 33101 Tampere
Käyntiosoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Lipunmyynti sijaitsee Tampere-talon pääaulassa.
Katso täältä Tampere-talon ja lipunmyynnin aukioloajat.

Lippuja voi varata Tampere-talon aulapalvelutiskiltä talon pääaulasta tai sähköpostitse osoitteesta lipputoimisto@tampere-talo.fi (liitä viestiin osoite- ja puhelinnumerotietosi).

Ryhmäliput (väh. 5 hlöä)
Puhelinpalvelu ma–pe klo 9.30–16 (pvm)
Puhelin (03) 243 4501
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
Tampere-talon lipunmyynti ei peri palvelupalkkiota.

Kulttuurimyymälä Aplodi

Hämeenkatu 14 B, 33100 Tampere
Aukioloajat: Kulttuurimyymälä Aplodi
Lippuvaraukset ja tiedustelut puh. 010 346 2000, aplodi@tampereenteatteri.fi

Lippupiste

Myyntipisteet: Lippupisteen myyntipisteet kautta maan, Tampereen seudulla Sokos, Stockmann, Prisma Tampereentie sekä K-Citymarketit Lielahti, Linnainmaa, Turtola, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

Verkkokauppa Liput voi ostaa ja tulostaa Lippupisteen verkkokaupasta osoitteessa www.lippu.fi. Lipunmyynti verkkokaupassa sulkeutuu 2 tuntia ennen esitystä.

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta puh. 0600 900 900 (2€/alk.min + mpm/pvm). Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti.
Palvelu avoinna ma-pe klo 9–17 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä)

Lippuihin liitettävät maksut Lippupisteen kanavissa
Lippupisteen verkkokaupassa ilmoitettu hinta sisältää palvelumaksun. Lippupisteen kanavissa veloitetaan lisäksi tilausmaksu ja mahdollinen maksutapamaksu. Katso lisätietoa Lippupisteen maksuista.

Kuluttajapalvelut lipun ostaneelle puh. 010 633 1030 (kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti.
Palvelu avoinna arkisin klo 10–14 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä)

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!