Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen verkkokaupassa. Lippupiste lisää hintoihin palvelumaksun ja mahdollisen toimitusmaksun. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarikonsertit

Hintaryhmä Yksittäisliput Kamarikonserttien liput
Peruslippu 28 € 15 €
Eläkeläinen 22 € 8 €
Opiskelija, työtön tai varusmies 15 € 5 €
5–16-vuotiaat 8 € 5 €

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä.

Lipunmyynnin aikataulu

Kauden 2020–2021 sekä syksyn 2020 kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 18.5.2020 klo 9. Kausikortteja saa Tampere-talon lipunmyynnistä, Lippupisteen toimipaikoista ja osoitteesta lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodi on auki jälleen 3.8. alkaen.

Vanhat kausipaikat pidetään varattuina sunnuntaihin 16.8. asti.

Syksyn konserttien yksittäislipunmyynti alkaa tiistaina 4.8.2020 klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodissa myynti alkaa klo 10.

Tampere-talon lipunmyynti
Tampere-talossa sijaitseva Muumimuseo, lipunmyynti sekä myymälä avautuvat yleisölle tiistaina 2. kesäkuuta. Aukioloajat ovat ti–su klo 10–17. Kun vierailet talossa, muistathan noudattaa turvaohjeita: pese kädet, käytä käsidesiä (talossa useita pisteitä), yski nenäliinaan tai hihaan sekä pidä turvavälit. Ajantasaiset aukioloajat löytyvät täältä.

Kulttuurimyymälä Aplodi
Tampereen Teatterin kivijalassa sijaitseva Kulttuurimyymälä Aplodi avaa ovensa jälleen maanantaina 3. elokuuta. Myymälä palvelee ma–pe klo 10–17. Huomioittehan, että myymälän tilat ovat pienet. Sisään voidaan ottaa enintään viisi asiakasta kerrallaan, joten mahdollinen jono on pidettävä ulkona tarvittavien turvavälien säilyttämiseksi.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Lippu.fi:n puhelinpalvelusta (ma–la 9–21, su 10-18, puh. 0600 900 900 (2 €/min.+pvm).

Kevään 2020 peruuntuneet konsertit

Jouduimme perumaan kevään 2020 konsertit ajalta 13.3.–28.5. koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätietoa hyvitysten hakemisesta löydätte täältä: https://www.tamperefilharmonia.fi/kevat-2020/

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!