Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen verkkokaupassa. Lippupiste lisää hintoihin palvelumaksun ja mahdollisen toimitusmaksun. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarikonsertit

Hintaryhmä Yksittäisliput Kamarikonserttien liput
Peruslippu 28 € 15 €
Eläkeläinen 22 € 8 €
Opiskelija, työtön tai varusmies 15 € 5 €
5–16-vuotiaat 8 € 5 €

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä.

Lipunmyynnin aikataulu

Kevään 2020 kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 18.11.2019 klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodissa myynti alkaa klo 10. Vanhat kausipaikat pidetään varattuina sunnuntaihin 15.12. saakka.

Kevään konserttien yksittäislipunmyynti alkaa maanantaina 2.12.2019 klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodissa myynti alkaa klo 10.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Lippu.fi:n puhelinpalvelusta (ma-la 9-21, su 10-18, puh. 0600 900 900 (2 €/min.+pvm).

Lipun vaihto toiseen konserttiin

Tampere Filharmonian konserttilipun voi vaihtaa toiseen konserttiin, jos paikkoja on jäljellä. Lipun vaihtamisesta peritään 5 euron suuruinen maksu.

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!