Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen verkkokaupassa. Lippupiste lisää hintoihin palvelumaksun ja mahdollisen toimitusmaksun. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarikonsertit

Hintaryhmä Yksittäisliput Kamarikonserttien liput
Peruslippu 28 € 15 €
Eläkeläinen 22 € 8 €
Opiskelija, työtön tai varusmies 15 € 5 €
5–16-vuotiaat 8 € 5 €

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä.

Lipunmyynnin aikataulu

Kevään 2021 kausikorttimyynti alkaa ma 23.11. klo 9. Vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuina 18.12. iltaan saakka. Kausikorttimyynti päättyy 15.1.2020 ennen ensimmäisen kausikorttisarjan konsertin alkua.

Yksittäislippujen, Kvartetto-lippujen ja kamarimusiikkisarjalippujen myynnin alkamisajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Tampere-talon lipunmyynti
Tampere-talon aukioloajat ovat ma–ke klo 9–17, to–pe klo 9–19 ja la–su klo 10–17. Kun vierailet talossa, muistathan noudattaa turvaohjeita: pese kädet, käytä käsidesiä (talossa useita pisteitä), yski nenäliinaan tai hihaan sekä pidä turvavälit. Ajantasaiset aukioloajat löytyvät täältä.

Ryhmämyynnin puhelinnumero on 03-2434501 ja sähköpostiosoite ryhmamyynti@tampere-talo.fi.

Kulttuurimyymälä Aplodi
Tampereen Teatterin kivijalassa sijaitseva Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee ma–pe klo 10–17. Huomioittehan, että myymälän tilat ovat pienet. Sisään voidaan toistaiseksi ottaa enintään viisi asiakasta kerrallaan, joten mahdollinen jono on pidettävä ulkona tarvittavien turvavälien säilyttämiseksi.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Lippu.fi:n puhelinpalvelusta (ma–la 9–21, su 10-18, puh. 0600 900 900 (2 €/min.+pvm).

Kevään 2020 peruuntuneet konsertit

Jouduimme perumaan kevään 2020 konsertit ajalta 13.3.–28.5. koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätietoa hyvitysten hakemisesta löydätte täältä: https://www.tamperefilharmonia.fi/kevat-2020/

Jos sairastut

Jos olet hengitystieoireinen tai sairastut konserttipäivänä, ethän tule konserttiin. Voit vaihtaa lippusi toiseen Tampere Filharmonian konserttiin ilman lipunvaihdon palvelumaksua ottamalla viimeistään konserttipäivänä yhteyttä Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse lipputoimisto@tampere-talo.fi tai soittamalla Tampere-talon vaihteeseen puh. 03 2434 111, josta sinut ohjataan joko Tampere-talon aulan lipunmyyntiin, Ryhmämyyntiin tai Tampere Filharmonian markkinointiassistentti Aino Holmalle. Otamme ylös tarvittavat tiedot ja lipun vaihto voidaan tehdä joko heti tai myöhemmin.

Vaihtoa varten tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Kenen nimellä lippu on hankittu
  • Mikä konsertti on kyseessä sekä lipun rivi- ja paikkanumero
  • Yhteystiedot: kehen otamme yhteyttä lipun vaihdosta toiseen konserttiin
  • Mihin konserttiin lippu halutaan vaihtaa, jos se on jo tiedossa
  • Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!

Muutokset konserttiohjelmissa

Tampere Filharmonia pidättää oikeudet konserttien ohjelma- ja ajankohtamuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan lipunostajia henkilökohtaisesti. Lisäksi orkesteri tiedottaa muutoksista virallisissa kanavissaan.