Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä verkkokaupassa. Lippupiste lisää hintoihin palvelumaksun ja mahdollisen toimitusmaksun. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Peruuntuneet konsertit: katso toimintaohjeet täältä

HUOM. Peruuntuneiden konserttien lippuhyvityksissä kannattaa varautua usean viikon käsittelyaikaan. Nopeimmin hyvityksen saa asioimalla henkilökohtaisesti Tampere-talon lipunmyynnissä.

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarimusiikkikonsertit

Hintaryhmä Yksittäisliput Kamarimusiikkikonserttien liput
Peruslippu 28 € 15 €
Eläkeläinen 22 € 8 €
Opiskelija, työtön tai varusmies 15 € 5 €
5–16-vuotiaat 8 € 5 €

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä.

Lipunmyynnin aikataulu

Kevään 2021 kausikorttimyynti alkaa ma 23.11. klo 9. HUOM. Aiemmin ilmoitetusta poiketen vanhat kausikorttipaikat syksyltä 2020 pidetään varattuina pe 29.1.2021 iltaan saakka. Kausikorttimyynti päättyy 19.2.2021 ennen kausikorttisarjan konsertin alkua. Perjantaille 15.1. suunniteltu konserttikokonaisuus on peruttu.

Emme valitettavasti voi tällä hetkellä myydä uusia kausikorttipaikkoja koronarajoituksista johtuen.

Yksittäislippujen, Kvartetto-lippujen ja kamarimusiikkisarjalippujen myynti alkaa ma 7.12.2020 klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä verkkokaupassa. Kulttuurimyymälä Aplodissa lipunmyynti alkaa ma 7.12.2020 klo 10.

Tampere-talon lipunmyynti
Tampere-talon aukioloajat: tarkistattehan ajantasaiset aukioloajat täältä.
Kun vierailet talossa, muistathan noudattaa turvaohjeita: pese kädet, käytä käsidesiä (talossa useita pisteitä), yski nenäliinaan tai hihaan sekä pidä turvavälit.

Ryhmämyynnin puhelinnumero on 03-2434501 ark. klo 9.30-16.00 (pvm.) ja sähköpostiosoite ryhmamyynti@tampere-talo.fi.

Kulttuurimyymälä Aplodi
Tarkistattehan ajantasaiset aukioloajat täältä.
Huomioittehan, että myymälän tilat ovat pienet. Sisään voidaan toistaiseksi ottaa enintään viisi asiakasta kerrallaan, joten mahdollinen jono on pidettävä ulkona tarvittavien turvavälien säilyttämiseksi.

Kevään 2020 peruuntuneet konsertit

Jouduimme perumaan kevään 2020 konsertit ajalta 13.3.–28.5. koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätietoa hyvitysten hakemisesta löydätte täältä: https://www.tamperefilharmonia.fi/kevat-2020/

Syksyn 2020 muuttuneet konsertit

Syksyn ohjelmaan jouduttiin tekemään muutoksia koronaviruspandemiaan liittyvien asetusten ja rajoitusten vuoksi. Katso lisätiedot hyvityksistä ja lippujen vaihtomahdollisuuksista täältä.

Joulukuun 2020 ja kevään 2021 peruuntuneet konsertit

Katsothan ohjeet lippuhyvityksistä täältä

Jos sairastut

Jos olet hengitystieoireinen tai sairastut konserttipäivänä, ethän tule konserttiin. Voit vaihtaa lippusi toiseen Tampere Filharmonian konserttiin ilman lipunvaihdon palvelumaksua ottamalla viimeistään konserttipäivänä yhteyttä Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse lipputoimisto@tampere-talo.fi tai soittamalla Tampere-talon vaihteeseen puh. 03 2434 111, josta sinut ohjataan joko Tampere-talon aulan lipunmyyntiin, Ryhmämyyntiin tai Tampere Filharmonian markkinointiassistentti Aino Holmalle. Otamme ylös tarvittavat tiedot ja lipun vaihto voidaan tehdä joko heti tai myöhemmin.

Vaihtoa varten tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Kenen nimellä lippu on hankittu
  • Mikä konsertti on kyseessä sekä lipun rivi- ja paikkanumero
  • Yhteystiedot: kehen otamme yhteyttä lipun vaihdosta toiseen konserttiin
  • Mihin konserttiin lippu halutaan vaihtaa, jos se on jo tiedossa
  • Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin.

Lippupisteen asiakkaita ei tällä hetkellä ohjata hakemaan lipun hintaa takaisin myyntipisteistä koronarajoituksista johtuen. Katso tarkemmat ohjeet Tampere Filharmonian peruuntuneisiin konsertteihin liittyen täältä.

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimittaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!

Muutokset konserttiohjelmissa

Tampere Filharmonia pidättää oikeudet konserttien ohjelma- ja ajankohtamuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan lipunostajia henkilökohtaisesti. Lisäksi orkesteri tiedottaa muutoksista virallisissa kanavissaan.