Tampere Filharmonia
 • englanti
 • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä verkkokaupassa. Lippupisten verkkokaupan hintoihin sisältyy palvelumaksu, mutta sen lisäksi veloitetaan tilausmaksu ja mahdollinen maksutapamaksu. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta. 

LIPUNMYYNNIN AIKATAULU 

Yksittäislipunmyynti syksyn kausikorttisarjan ulkopuolisiin konsertteihin sekä Faunien iltapäivä -kamarimusiikkisarjan konsertteihin alkaa rajoitetuin paikkamäärin ti 1.6. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippupisteen myyntipisteissä ja osoitteessa www.lippupiste.fi sekä klo 10 Kulttuurimyymälä Aplodissa. Kamarimusiikkisarjalippujen myynti alkaa 1.6. Myytävää paikkamäärää pyritään kasvattamaan koronarajoitusten sallimissa rajoissa elokuussa.

Yksittäislipunmyynti ja Kvartetto-sarjalippujen myynti syksyn 2021 kausikorttikonsertteihin alkaa ma 16.8.2021.  

Kausikorttimyynti Tampere Filharmonian konsertteihin syksylle 2021 on päättynyt. Kausikorttipaikkoja Tampere-talon Ison salin konsertteihin oli koronarajoituksista johtuen myynnissä vain rajoitettu määrä. Kausikorttimyynti kevään 2022 konsertteihin alkaa marraskuussa 2021.

KAHDEN KONSERTIN MALLI KAUSIKORTTISARJASSA SYKSYLLÄ 2021

Tampere Filharmonian syksyn ohjelmisto 2021 on suunniteltu niin, että orkesteri voi tarvittaessa siirtyä vaihtoehtoisiin konserttiohjelmiin ja -aikoihin, mikäli koronavirustilanne sitä vaatii. 

Jos syksyllä 2021 konsertteja voidaan järjestää normaalisti 

 • Konsertit soitetaan kello 19, ja niissä on pääsääntöisesti väliaika. 
 • Koko yleisö tulee samaan konserttiin. 
 • Konserteissa esitetään ensisijainen, pidempi konserttiohjelma (listauksessa ensimmäisenä). 

Jos syksyllä 2021 on edelleen voimassa yleisörajoituksia 

 • Konserteissa siirrytään kahden konsertin malliin, konsertit klo 18 ja klo 20. 
 • Yleisö jaetaan kahteen konserttiin ja salissa on numeroimattomat paikat. Asiakas tulee konserttiin vaihtoehtoisena ajankohtana, joka lukee lipussa. 
 • Konsertit kestävät noin tunnin eikä niissä ole väliaikaa. 
 • Koko kauden kausikortin hankkineet ohjataan pääsääntöisesti klo 20 alkavaan konserttiin ja puolen vuoden kausikortin hankkineet klo 18 alkavaan konserttiin.
 • Yksittäislipun ostaneet, joiden paikka on vasemmalla puolella salia, ohjautuvat automaattisesti klo 18 alkavaan ja oikean puolen paikan ostaneet klo 20 alkavaan konserttiin.

Suosittelemme kausikorttiasiakkaita asioimaan henkilökohtaisesti Tampere-talon lipunmyynnissä sopivimman konsertin alkamisajan varmistamiseksi. Vaihtoehtoiset alkamisajat ja konserttiohjelmat otetaan käyttöön, jos viranomaisten asettamat yleisörajoitukset jatkuvat syksyllä. Tästä tiedotetaan tarkemmin elokuussa. 

Esimerkki kausikortista:

 

Esimerkki yksittäislipuista:

Tarkista lippua ostaessasi 

 • alkuperäinen konsertin alkamisaika (konserttilipussa) – salissa numeroitu paikka, voimassa ensisijainen, pidempi konserttiohjelma, konserteissa pääsääntöisesti väliaika  
 • vaihtoehtoinen konsertin alkamisaika (konserttilipussa, riippuu paikasta salissa) – numeroimattomat paikat, voimassa lyhyempi konserttiohjelma, ei väliaikaa. 

Tarkista konserttiin saapuessasi 

 • ajankohtaiset tiedot illan konsertin alkamisajasta ja ohjelmasta orkesterin nettisivuilta tai sosiaalisen median kanavista.  

 

LIPPUJEN HINNAT

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarimusiikkikonsertit

Hintaryhmä  Yksittäisliput  Kamarimusiikkikonserttien liput 
Peruslippu  28 €  15 € 
Eläkeläinen  22 €  8 € 
Opiskelija, työtön tai varusmies  15 €  5 € 
5–16-vuotiaat  8 €  5 € 

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä. 

LIPUNMYYNNIN VIRALLISET KANAVAT 

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyyntiKulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin! 

MUUTOKSET KONSERTTIOHJELMISSA 

Tampere Filharmonia pidättää oikeudet konserttien ohjelma- ja ajankohtamuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan lipunostajia henkilökohtaisesti. Lisäksi orkesteri tiedottaa muutoksista virallisissa kanavissaan.

LIPPUJEN TAKAISINLUNASTUS 

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. 

Lippupisteen asiakkaita ei tällä hetkellä ohjata hakemaan lipun hintaa takaisin myyntipisteistä koronarajoituksista johtuen. Katso tarkemmat ohjeet Tampere Filharmonian peruuntuneisiin konsertteihin liittyen täältä. 

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista. 

Jokaisella tavalla toimittaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Peruuntuneet Tampere Filharmonian konsertit: katso toimintaohjeet täältä 

HUOM. Haettaessa peruuntuneiden konserttien lippuhyvityksiä lomakkeen kautta, kannattaa varautua usean viikon käsittelyaikaan. Nopeimmin hyvityksen saa asioimalla henkilökohtaisesti Tampere-talon lipunmyynnissä. 

JOS SAIRASTUT 

Jos olet hengitystieoireinen tai sairastut konserttipäivänä, ethän tule konserttiin. Voit vaihtaa lippusi toiseen Tampere Filharmonian konserttiin ilman lipunvaihdon palvelumaksua ottamalla viimeistään konserttipäivänä yhteyttä Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse lipputoimisto@tampere-talo.fi tai soittamalla Tampere-talon vaihteeseen puh. 03 2434 111, josta sinut ohjataan joko Tampere-talon aulan lipunmyyntiin, Ryhmämyyntiin tai Tampere Filharmonian markkinointiassistentti Aino Holmalle. Otamme ylös tarvittavat tiedot ja lipun vaihto voidaan tehdä joko heti tai myöhemmin. 

Vaihtoa varten tarvitaan seuraavat tiedot: 

 • Kenen nimellä lippu on hankittu 
 • Mikä konsertti on kyseessä sekä lipun rivi- ja paikkanumero 
 • Yhteystiedot: kehen otamme yhteyttä lipun vaihdosta toiseen konserttiin 
 • Mihin konserttiin lippu halutaan vaihtaa, jos se on jo tiedossa 
 • Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen