Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen verkkokaupassa. Lippupiste lisää hintoihin palvelumaksun ja mahdollisen toimitusmaksun. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarikonsertit

Hintaryhmä Yksittäisliput Kamarikonserttien liput
Peruslippu 28 € 15 €
Eläkeläinen 22 € 8 €
Opiskelija, työtön tai varusmies 15 € 5 €
5–16-vuotiaat 8 € 5 €

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä.

Lipunmyynnin aikataulu

Kauden 2020–2021 sekä syksyn 2020 kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 18.5.2020 klo 9. Tampere-talon lipunmyynnin ollessa toistaiseksi suljettuna, kausikortteja saa Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodi on myös toistaiseksi suljettu.

Vanhat kausipaikat pidetään varattuina sunnuntaihin 16.8. asti.

Tampere-talo aukeaa asteittain 2.6. alkaen, lipunmyynti palvelee ti–su klo 10–17
Tampere-talossa sijaitseva Muumimuseo, lipunmyynti sekä myymälä avautuvat yleisölle tiistaina 2. kesäkuuta. Aukioloajat ovat ti-su klo 10-17. Kun vierailet talossa, muistathan noudattaa turvaohjeita: pese kädet, käytä käsidesiä (talossa useita pisteitä), yski nenäliinaan tai hihaan sekä pidä turvavälit.

Syksyn konserttien yksittäislipunmyynti alkaa tiistaina 4.8.2020 klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodissa myynti alkaa klo 10.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Lippu.fi:n puhelinpalvelusta (ma-la 9-21, su 10-18, puh. 0600 900 900 (2 €/min.+pvm).

Kevään 2020 peruuntuneet konsertit

Jouduimme perumaan kevään 2020 konsertit ajalta 13.3.–28.5. koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätietoa hyvitysten hakemisesta löydätte täältä: https://www.tamperefilharmonia.fi/kevat-2020/

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!