Liput

Lippujen hinnat

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarimusiikkikonsertit

Hintaryhmä  Yksittäisliput  Kamarimusiikkikonserttien liput 
Peruslippu  28 €  15 € 
Eläkeläinen  22 €  8 € 
Opiskelija, työtön tai varusmies  15 €  5 € 
5–16-vuotiaat  8 €  5 € 

Katso kaikki hinnat täältä.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyyntiKulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippu.fi. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin! 

Muutokset konserttiohjelmissa

Tampere Filharmonia pidättää oikeudet konserttien ohjelma- ja ajankohtamuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan lipunostajia henkilökohtaisesti. Lisäksi orkesteri tiedottaa muutoksista virallisissa kanavissaan.

Vaihtoehtoiset konserttiajat kevään kausikorttisarjan konserttilipuissa

Tampere Filharmonian kevään 2022 sinfoniakonserttien konserttilippuihin tulostuu syksyn 2021 tapaan kaiken varalta myös vaihtoehtoinen konsertin alkamisaika (klo 18 tai 20). Järjestely on olemassa, jotta orkesterilla on mahdollisuus muuttaa konsertit järjestettäviksi saman illan tuplakonsertteina, mikäli koronavirustilanne ja yleisötapahtumarajoitukset niin vaativat. 

Jos kahden konsertin -malliin siirrytään, siitä tiedotetaan asiakkaille erikseen. Konsertteihin liittyvistä varotoimenpiteistä ja turvallisuusjärjestelyistä tiedotetaan orkesterin verkkosivuilla ennen kevätkauden alkua ja sen aikana. 

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista. 

Jokaisella tavalla toimittaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Jos sairastut

Jos olet hengitystieoireinen tai sairastut konserttipäivänä, ethän tule konserttiin. Voit vaihtaa lippusi toiseen Tampere Filharmonian konserttiin ilman lipunvaihdon palvelumaksua ottamalla viimeistään konserttipäivänä yhteyttä Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse lipputoimisto@tampere-talo.fi tai soittamalla Tampere-talon vaihteeseen puh. 03 2434 111, josta sinut ohjataan joko Tampere-talon aulan lipunmyyntiin, Ryhmämyyntiin tai Tampere Filharmonian markkinointiassistentti (va.) Liisa Forsströmiin. Otamme ylös tarvittavat tiedot ja lipun vaihto voidaan tehdä joko heti tai myöhemmin. 

Vaihtoa varten tarvitaan seuraavat tiedot: 

  • Kenen nimellä lippu on hankittu 
  • Mikä konsertti on kyseessä sekä lipun rivi- ja paikkanumero 
  • Yhteystiedot: kehen otamme yhteyttä lipun vaihdosta toiseen konserttiin 
  • Mihin konserttiin lippu halutaan vaihtaa, jos se on jo tiedossa 
  • Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen