Liput

Tampere Filharmonian syksyn 2022 konserttien lipunmyynti alkaa maanantaina 30.5. klo 9.00, jolloin Tampere-talon lipunmyynti palvelee klo 9-16. Syksyn ja koko kauden kausikortin myynti jatkuu 1.9. asti rajatulta alueelta niin kauan kuin paikkoja löytyy.

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä Lippu.fi-verkkokaupassa. Verkkokaupan hintoihin sisältyy palvelumaksu, mutta sen lisäksi veloitetaan tilausmaksu ja mahdollinen maksutapamaksu. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Vaihtoehtoiset konserttiajat syksyn konserttilipuissa

Tampere Filharmonian syksyn 2022 sinfoniakonserttien yksittäislippuihin tulostuu kevään tapaan kaiken varalta myös vaihtoehtoinen konsertin alkamisaika (klo 18 tai 20). Järjestely on olemassa, jotta orkesterilla on mahdollisuus muuttaa konsertit järjestettäviksi saman illan tuplakonsertteina, mikäli yleisötapahtumarajoitukset niin vaativat.  Jos kahden konsertin malliin siirrytään, siitä tiedotetaan asiakkaille erikseen.

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.  Jokaisella tavalla toimittaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.