Tampere Filharmonia

Kulttuuriluotsit ja Kaikukortti

Kulttuuriluotsit

Haluaisitko lähteä konserttiin, mutta seura puuttuu? Voit pyytää maksutta kaveriksi kulttuuriluotsia. Luotsit ovat Tampereen kaupungin vapaaehtoisia, jotka lähtevät täysi-ikäisten henkilöiden seuraksi ja tueksi esimerkiksi Tampere Filharmonian tilaisuuksiin.

Luotsauspyynnöt puhelimitse numerosta 040 806 3910, ma ja to klo 10−12 tai sähköpostitse luotsivaraus@tampere.fi

Lue lisää kulttuuriluotsitoiminnasta

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Pilvi Nissilän (pilvi.nissila@tampere.fi) sijaisena toimii Saara Heikkilä, Puh. 040 146 1239, saara.heikkila@tampere.fi 30.11.2021 saakka.

Konsertteihin nyt myös Kaikukortilla

Tampere Filharmonian kevätkauden 2022 kausikorttisarjan konsertteihin varataan paikkoja Kaikukortin käyttäjille kahdeksi viikoksi yksittäislipunmyynnin alkamisesta (29.11.2021) lähtien. Paikkoja on rajattu määrä. Kaikukortilla voi saada lipun konserttiin myös kahden viikon varausajan jälkeen, mikäli paikkoja on jäljellä. Myös syksyn 2021 Tampere Filharmonian kausikorttisarjan konsertteihin pääsee edelleen Kaikukortilla, jos tilaa on. Lipun Tampere Filharmonian konserttiin voi lunastaa Kaikukorttia näyttämällä Tampere-talon Lipputoimistosta.

Varauduthan lipun lunastamisen yhteydessä näyttämään Kaikukortin tai yhteisön Kaikukortin, ja otathan sen mukaan myös konserttiin. Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Lisätietoa Kaikukortista löydät verkko-osoitteesta www.kaikukortti.fi.