Arvonta- ja kilpailusäännöt

Tältä sivulta Tampere Filharmonian yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt sekä käynnissä olevat kilpailut.

Käynnissä olevat kilpailut

Kilpailun nimi

Osallistumisaika

Järjestäjä

Kilpailun tai arvonnan järjestäjä on Tampereen kaupunginorkesteri eli Tampere Filharmonia, jäljempänä Tampere Filharmonia.

Osallistuminen

Osallistua voi kommentoimalla arvontajulkaisua Facebookissa ja/tai Instagramissa. Tampere Filharmonian henkilöstö ei voi osallistua.

Palkinnot ja voitosta ilmoittaminen

Kilpailun tai arvonnan palkinnot tarjoaa Tampere Filharmonia. Palkinnot arvotaan kampanjan aikana tai erikseen ilmoitettuna aikana, ja voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa ja/tai Instagramissa. Tampere Filharmonialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai voittajien nimet viestintäkanavissaan.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

  • Mikäli voittaja ei voi tai halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan palkinnolle uusi voittaja.
  • Mikäli voittaja ei reagoi Tampere Filharmonian viestiin voitosta kolmen päivän kuluessa, arvotaan palkinnolle uusi voittaja.
  • Mikäli palkintoa ei lunasteta annettujen ohjeiden mukaisesti esimerkiksi annettuun määräpäivään mennessä, palkinto mitätöityy.

Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Tampere Filharmonian viestintään yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota Tampere Filharmoniaan yhteyttä kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Tampere Filharmonialla ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Force major -tilanteissa Tampere Filharmonia ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi konsertti tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput, peruuntuu, Tampere Filharmonia ei ole siitä vastuussa voittajalle.

Käyttöoikeudet

Jos henkilö osallistuu kilpailuun tai arvontaan tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Tampere Filharmonialle, ja antaa luvan julkaista materiaalin Tampere Filharmonian Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuilla ja muilla sosiaalisen median alustoilla.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere Filharmonialle palkinnon toimittamista varten. Tampere Filharmonia ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere Filharmonian tietosuoja- ja asiakasrekisteri

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Tampere Filharmonian käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Osallistuessasi Tampere Filharmonian kilpailuun tai arvontaan, noudatamme kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Tampereella 10.2.2023
Tampere Filharmonia