Tansseja

Osta liput

Taiteilijat ja teokset

 • Christopher Warren-Green

  Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa yli 30-vuotisen uran tehnyt maestro Christopher Warren-Green on Lontoon kamariorkesterin ja Charlotten sinfoniaorkesterin ylikapellimestari. Lisäksi hän on tunnettu brittihovin luottokapellimestarina, joka on johtanut orkestereita lukuisissa kuninkaallisissa häissä ja juhlallisuuksissa.

  Warren-Green on vieraillut uransa varrella mm. Philadelphian, Minnesotan, Detroitin, Houstonin, Toronton ja Seattlen orkestereissa sekä Belgian kansallisorkesterin, RTÉ-sinfoniaorkesterin, Islannin sinfoniaorkesterin, Tokion NHK-orkesterin, Singaporen ja Sapporon sinfoniaorkesterien kapellimestarikorokkeilla. Tampere Filharmoniaa hän johti viimeksi syksyllä 2019.

  Viulistina uransa aloittanut Warren-Green kiinnitettiin 19-vuotiaana BBC:n Walesin kansallisorkesterin konserttimestariksi. Ennen kapellimestariuraansa hän toimi konserttimestarina myös Philharmonia-orkesterissa.

 • Marianna Shirinyan

  Armenialaissyntyinen Marianna Shirinyan on yksi kysytyimmistä ja luovimmista eurooppalaisista nykypianisteista. Hän on esiintynyt ympäri maailmaa niin sinfoniakonserttien solistina kuin kamarimuusikkonakin. Shirinyanin soittoa on luonnehdittu arvioissa ainutlaatuisen herkäksi, teknisesti täydelliseksi ja poikkeuksellisen kauniiksi.

  Shirinyan on esiintynyt mm. Baijerin radion sinfoniaorkesterin, Tanskan kansallisorkesterin, Helsingin ja Kööpenhaminan kaupunginorkestereiden, Münchenin sinfoniaorkesterin, BBC:n sinfoniaorkesterin ja Göteborgin sinfoniaorkesterin solistina. Lisäksi Shirinyan esiintyy säännöllisesti monilla kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla.

  Hänelle on myönnetty Tanskan yleisradion P2-palkinto palveluksistaan tanskalaisen musiikkikulttuurin edistämiseksi. Lisäksi Shirinyan toimii pianonsoitonopettajana Norjan musiikkiakatemiassa Oslossa. Hän on Oremandsgaardin kamarimusiikkifestivaalin taiteellinen johtaja.