Tampere Filharmonia

Pro Orchestra

Pro Orchestra

Pro Orchestra ry on vuonna 1991 perustettu kaikille Tampere Filharmonian ja konserttimusiikin ystäville avoin yhdistys. Sen tarkoituksena on luoda ja pitää yllä yhteyksiä konserttiyleisön ja Tampere Filharmonian välillä ja tukea orkesterin toimintaa. Yhdistys on olemassaolonsa aikana tukenut orkesteria taloudellisesti monin tavoin ja avustanut muun muassa muusikoiden jatkokoulutusta ja soitinhankintoja. Jäsentilaisuuksissa tapaamme kapellimestareita, solisteja sekä orkesterilaisia. Lisäksi järjestämme esimerkiksi musiikkimatkoja. Lisää tietoa toiminnastamme saat Pro Orchestran verkkosivuilta.

Katso videoesittely Pro Orchestran toiminnasta

Tervetuloa mukaan! Jäsenyys Pro Orchestrassa ei edellytä musiikin asiantuntemusta. Vuotuisella jäsenmaksulla olet tukemassa Tampere Filharmonian loistokasta työtä, pääset mukaan mielenkiintoiseen toimintaamme ja tutustut muihin musiikin ystäviin. Halutessasi voit toimia myös aktiivisesti yhdistyksemme erilaisissa tehtävissä.

Pro Orchestran jäseneksi voit liittyä yhdistyksen verkkosivuilla. Jäseneksi liittyminen onnistuu myös jättämällä vastaavat tiedot paperilla Pro Orchestran myyntipisteeseen Tampere-talon toisessa kerroksessa Tampere Filharmonian konserttien yhteydessä.

Yhdistyksen puheenjohtajan tavoitat sähköpostitse osoitteesta puheenjohtaja@proorchestra.fi.

Kurkistus kenraaliharjoitukseen

Kuristus kenraaliharjoitukseen tarjoaa kaikille edullisen tavan tutustua klassiseen musiikkiin ja päästä näkemän orkesterin kulissien takaista toimintaa. Harjoituksessa soitetaan illan konsertin musiikkia kapellimestarin valinnan mukaan. Filharmonian ystäväyhdistys Pro Orchestra myy lippuja Tampere-talon ala-aulassa ennen harjoitusta klo 9.15 alkaen.

Liput 5 € (käteinen)

Katso tulevien Kurkistusten päivämäärät