Abba-konsertti Rajattoman kanssa käynnistää kevään

Thank You for the Music -konsertissa unohtumattomat diskohitit soivat sinfoniaorkesterisovituksina, kun lauluyhtye Rajaton saapuu Tampere Filharmonian vieraaksi. Tämä konsertti yhdistää sukupolvet ja genret! Konsertit to-pe 11.1.-12.1.2024, torstain lisäkonsertin lipunmyynti alkaa ma 4.12.

Nyt voit kokea kaikkien aikojen pop-yhtye Abban suurimmat hitit Tampere-talon upeassa Isossa salissa, kun Tampere Filharmonia ja lauluyhtye Rajaton vievät tamperelaisyleisön diskon kulta-aikaan. Orkesteria johtaa kapellimestari Eero Lehtimäki.

Abban supertähteys alkoi vuonna 1974 yhtyeen voitettua Eurovision laulukilpailun kappaleella Waterloo. Vuosi 2024 on Abban ja Euroviisuvoiton 50-vuotisjuhlavuosi. Konserttiin on valittu yhtyeen kaikkien tuntemat kappaleet, kuten Dancing Queen, Money, money, money ja Thank you for the music.

Rajattoman Abba-konsertit ovat keränneet suuren suosion Suomen konserttisaleissa, ja lauluyhtye kiertää aktiivisesti kokonaisuuden kanssa myös USA:ssa. Lauluyhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Aili Ikonen (sopraano), Soila Sariola (altto), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Rajaton täydentyy joulukuun alusta uudella tenorilla, kun kempeleläislähtöinen laulaja Antti Annola liittyy yhtyeen riveihin. Yhtye on tullut tunnetuksi erityisesti ennakkoluulottomasta asenteestaan erilaisia musiikkityylejä kohtaan ja musiikillisten raja-aitojen rikkomisesta sekä jatkuvasta uudistumiskyvystään. Rajaton on julkaissut yhteensä kuusitoista albumia, joista yhtye on saanut Suomessa yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä.

Thank You for the Music -konsertissa Tampere Filharmoniaa johtaa kapellimestari Eero Lehtimäki. Lehtimäki on johtanut lähes kaikkia kotimaisia orkestereita, ja toimi Joensuun kaupunginorkesterin taiteellisena johtajana ja ylikapellimestarina vuosina 2019–2022.

RAJATON & TAMPERE FILHARMONIA: ABBA Thank You for the Music
Tampere-talo, Iso sali, perjantai 12. tammikuuta, 2024 klo 19.00.

Konsertin liput myynnissä pe 3.11.2023 klo 9:00 alkaen.

HUOM! LISÄKONSERTTI torstaina 11. tammikuuta 2024 klo 19.00.
Lisäkonsertin lipunmyynti alkaa ma 4.12.2023 klo 9.00 myyntikanavissamme.

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon LipunmyynnissäKulttuurimyymälä Aplodissa tai Lippu.fi-myyntikanavissa.


Tampere Filharmonian kevät julkaistaan ke 22.11.

Tampere Filharmonian koko kevätkauden 2024 konserttiohjelma julkaistaan keskiviikkona 22.11.2023 klo 17 Tampere-talossa, ja kevään kausikortit avautuvat myyntiin heti tilaisuuden jälkeen. Vapaa pääsy, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja:

Leena Mäki-Suominen, viestintäsuunnittelija, Tampere Filharmonia
p. +358 50 388 7168, leena.maki-suominen@tampere.fi

Sara Hämäläinen, markkinointiassistentti, Tampere Filharmonia
p. +358 46 922 4441, sara.hamalainen@tampere.fi