Katso helmikuun konsertteja verkossa – Lahjakorttien voimassaoloa pidennetään

Eva Alkula esiintyy Roope Mäenpään kantelekonserton solistina Hommage-konsertissa. Kuva: Kimmo Torkkeli

Tampere Filharmonian helmikuun konsertit Tampere-talossa on peruttu Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti. Voit kuitenkin helmikuussa nauttia musiikista orkesterin videokonserttien muodossa.

Aamulehden nimikkokonsertti Hommage lähetetään suorana lähetyksenä Aamulehden verkkosivuilla perjantaina 19.2. klo 19. Suora lähetys on Aamulehden tilaajien katsottavissa. Tampereen Muusikot ry:n 100-vuotista taivalta juhlistava konsertti tulee Tampere Filharmonian YouTube-kanavalle katsottavaksi perjantaina 5. maaliskuuta.

Perjantaina 26.2. orkesterin YouTube-kanavalle tulee katsottavaksi konsertti, jossa kapellimestari Anja Bihlmaier johtaa Felix Mendelssohnin kolmannen sinfonian. Muista mahdollisista tulevista konserttilähetyksistä tiedotetaan Tampere Filharmonian verkkosivuilla sekä orkesterin sosiaalisen median kanavissa.

Muista myös aiemmat konserttitaltiointimme YouTubessa!

Kevään lipunmyynti keskeytetään – lahjakorteille lisää voimassaoloaikaa

Tampere Filharmonian kevään konserttien lipunmyynti on keskeytettynä toistaiseksi loppukauteen liittyvän epävarmuuden vuoksi. Pyrimme kuitenkin toteuttamaan kevään sinfonia- ja kamarimusiikkikonsertit suunnitellusti ja turvallisesti tulevien mahdollisten yleisörajoitusten puitteissa.

Vuoden 2020 aikana tulostetut lahjakortit, jotka voi käyttää vain Tampere Filharmonian konsertteihin, ovat ilman erillistä vaihtoa tai ilmoitusta voimassa koko vuoden 2021 loppuun saakka. Voimassaoloaikaa on jatkettu, jotta asiakkaat voivat halutessaan käyttää lahjakorttinsa orkesterin syksyn 2021 tai kevään 2022 konserttilippuihin.

Kausikorttiasiakkaat saavat kevään 2021 perutuista kausikorttikonserteista hyvityksen kauden päätyttyä toukokuussa. Tästä tiedotetaan asiakkaita erikseen myöhemmin. 15.1. konsertista hyvityksen voi myös halutessaan saada jo nyt, mikäli hyvitystä ei ole jo huomioitu kevään 2021 kausikortin hinnassa.

Katso ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

Matteus-passio peruuntuu

Orkesteri joutuu valitettavasti perumaan myös kiirastorstaille suunnitellun Bachin Matteus-passion esityksen, joka on osa kausikorttisarjaa. Kahden metrin turvavälisuosituksen ollessa voimassa teoksen suuri kokoonpano ei mahdu esiintymään lavalla työturvallisesti. Matteus-passiolle pyritään löytämään uusi ajankohta orkesterin tulevien vuosien ohjelmistossa.

Toivotamme teille terveyttä ja sitkeyttä edelleen jatkuvassa kriisissä, ja pohdimme ratkaisuja musiikkielämysten tarjoamiseen edelleen rajoitusten puitteissa. Ideoita ja toiveita voitte esittää esimerkiksi yhteydenottolomakkeemme kautta.