Syyskauden lipunmyynti alkaa – Syyskuun konsertit soitetaan tuplana

Tampere Filharmonian syyskauden 2020 yksittäislipunmyynti käynnistyy tiistaina 4.8. kello 9. Myyntiin tulevat syksyn sinfonia- ja kamarikonserttien yksittäisliput sekä sarjaliput.Vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuina 16.8.2020 iltaan saakka, minkä jälkeen lunastamattomat kausipaikat vapautetaan myyntiin.Lipunmyyntipaikkoja ovat Tampere-talon lipunmyynti, Lippu.fi:n toimipisteet sekä Kulttuurimyymälä Aplodi. Kulttuurimyymälä Aplodi aukeaa lipunmyynnin aloituspäivänä kello 10.Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaamme ostaisi lippunsa Lippu.fi:n verkkopalvelusta. Näin pyrimme välttämään lipunmyyntipisteiden ruuhkautumista. Lipunmyynnin aloitukseen liittyvää erityisohjelmaa Tampere-talon aulassa ei tällä kertaa järjestetä. Yleisöpäivä järjestetään, kun se on jälleen turvallista ja koronavirustilanne on rauhoittunut.

Tuplakonsertit syyskuussa

Syyskuussa Tampere Filharmonian sinfoniakonsertit soitetaan tuplana. Kello 17 alkaviin konsertteihin myydään 500 numeroimatonta yksittäislippua. Kello 19 alkavat konsertit on varattu kausikorttilaisille. Syyskuussa ei järjestetä Teokset tutuiksi -tilaisuuksia, Kurkistuksia kenraaliharjoitukseen eikä lapsiparkkeja.Tuplakonsertit soitetaan ilman väliaikaa ja konserttiohjelmiin on tehty pieniä muutoksia. Osissa teoksista myös orkesterin kokoonpanoa on pienennetty muusikoiden turvavälien toteutumisen takaamiseksi. Muutokset koskevat seuraavia konsertteja:

  • To 3.9. klo 17 ja 19, Beethoven 6. Keurisin Arcade poistuu konserttiohjelmasta.
  • Pe 11.9. klo 17 ja 19, Rakastava. Sibeliuksen Rakastava poistuu konserttiohjelmasta.
  • Pe 18.9. klo 17 ja 19, Tarinat. Ravelin Shéhérazade ja Schönbergin Pelléas ja Mélisande poistuvat konserttiohjelmasta, konserttiohjelmaan lisätään Mozartin Aarioita ja Teatterinjohtaja-alkusoitto sekä myöhemmin ilmoitettava teos.
  • To 24.9. klo 19 ja pe 25.9. klo 19, Beethoven 5. Konserttiohjelma säilyy entisellään.

Yleisörajoitusten poistuessa lokakuun alussa konsertit pyritään järjestämään normaalisti, yleisön ja muusikoiden turvallisuus huomioiden. Tampere Filharmonia pidättää oikeuden ohjelma- ja yleisömäärämuutoksiin, mikäli uusia yleisötapahtumia koskevia määräyksiä ja asetuksia astuu voimaan.

Turvallisuus on tärkeintä

Meille yleisön ja muusikoidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme yhdessä Tampere-talon kanssa laatineet ohjeistuksia, joita noudattamalla pyrimme varmistamaan mahdollisimman turvallisen konserttikokemuksen kaikille. Turvatoimiin lukeutuvat muun muassa turvaväleistä huolehtiminen, yleistä hygieniaa parantavat toimet, tehostettu siivous sekä Tampere-taloon saapumiseen ja sieltä poistumiseen liittyvät ohjeistukset.Lisäksi Tampere-talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty itsedesinfioituvalla katalyysipinnoitteella, joka on perinteistä desinfiointia huomattavasti tehokkaampi tapa ehkäistä tartuntatautien leviämistä.