Tampere Filharmonia hakee apulaisintendenttiä

Tampere Filharmonia on Tampereen kaupunginorkesteri ja yksi Suomen kolmesta täysimittaisesta sinfoniaorkesterista. Orkesterissa on 97 muusikkoa ja yhdeksän hengen hallinto- ja tuotantotiimi. Ylikapellimestarina toimii Santtu-Matias Rouvali, syksystä 2023 Matthew Halls.

Tampere Filharmonia tunnetaan monipuolisena ja dynaamisena orkesterina: se järjestää vuosittain yli 60 erilaista konserttia ja tapahtumaa, soittaa oopperaa ja balettia – ja esiintyy vaikkapa Eppu Normaalin kanssa areenakeikalla. Orkesterin koti on Tampere-talossa.

Haemme APULAISINTENDENTTIÄ vakituiseen toimeen, jonka aloitus on sopimuksen mukaan.

Tule kehittämään merkittävää taideorganisaatiota kanssamme! Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja näköalapaikan kansainväliseen musiikkialaan.

Apulaisintendenttinä suunnittelet, kehität ja toteutat Tampere Filharmonian toimintaa omilla vastuualueillasi:

  • Konserttituotantojen toteuttamisessa vastaat yhteistyöstä suomalaisten ja kansainvälisten agentuurien kanssa.
  • Vastaat Faunien iltapäivä -kamarimusiikkisarjasta ja yleisötyöstä, erityisesti lasten ja nuorten toiminnasta; teet taiteellista ja pedagogista suunnittelua ja toteutat myös monitaiteisia kokonaisuuksia kumppaneiden kanssa.
  • Hoidat yhteistyötä sidosryhmien, kuten yrityskumppaneiden kanssa, kansainvälisiä muusikkorekrytointeja ja rahoitushakuja.
  • Toimit tarvittaessa intendentin ja muusikoiden lähiesihenkilön sijaisena ja osallistut Tampere Filharmonian strategiseen kehittämiseen.

Työnkuvaan voi tulla tarkennuksia ja muutoksia osana orkesterin hallinnon työn organisoinnin kehittämistä 2023.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä klassisen musiikin ja musiikkialan tuntemus.

Eduksi katsotaan kokemus kulttuurialan ja erityisesti orkesterin hallinto- tai sisältötehtävistä. Hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi ovat edellytys onnistumiselle tehtävässä, samoin pedagoginen näkemys ja organisointi-, yhteistyö- ja esiintymistaidot. Arvostamme luovaa ja itsenäistä työotetta. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Eija Oravuo puh. 050 388 7133.
Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.11.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Tässä ohjeita hakemiseen. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.