Tampere Filharmonia hakee markkinointiassistenttia

Tampere Filharmonia on Tampereen kaupunginorkesteri ja yksi Suomen kolmesta täysimittaisesta sinfoniaorkesterista. Orkesterissa on 97 muusikkoa ja yhdeksän hengen hallinto- ja tuotantotiimi. Ylikapellimestarina toimii Santtu-Matias Rouvali, syksystä 2023 Matthew Halls.

Tampere Filharmonia tunnetaan monipuolisena ja dynaamisena orkesterina: se järjestää vuosittain yli 60 erilaista konserttia ja tapahtumaa, soittaa oopperaa ja balettia – ja esiintyy vaikkapa Eppu Normaalin kanssa areenakeikalla. Orkesterin koti on Tampere-talossa.

Haemme MARKKINOINTIASSISTENTTIA vakituiseen toimeen.

Tule kanssamme kehittämään merkittävää taideorganisaatiota ja edistämään sen paikallista, kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Markkinointiassistenttina hoidat monipuolisia tehtäviä Tampere Filharmonian markkinoinnissa:

  • tuotat mm. digitaalisia sisältöjä (ml. kuvia ja videoita) verkkosivuille ja someen ja markkinoit, moderoit ja mittaat niitä,
  • tuotat uutiskirjeitä ja markkinointimateriaaleja, päivität verkkosivuja ja hoidat kohdennettua viestintää erilaisille asiakasryhmille,
  • vastaat lipunmyynnin tuesta ym. lippuasioista ja organisoit markkinointitilaisuuksia.

Markkinointiviestintää toteutetaan sekä suomeksi että englanniksi. Teet läheistä yhteistyötä viestinnästä ja markkinoinnista vastaavan viestintäsuunnittelijan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto sekä riittävä kokemus markkinoinnista ja/tai viestinnästä. Tehtävässä edellytetään erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme kokemuksen digitaalisesta markkinoinnista välineineen, samoin kulttuurialan ja musiikin tuntemuksen tai kiinnostuneisuuden alaa kohtaan. Yhteistyö- ja organisointitaidot sekä tarkkuus ja joustavuus ovat edellytys tehtävässä onnistumiselle. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Myös monipuolinen kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko?

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä intendentti Eija Oravuohon, puh. 050 388 7133 tai sähköpostitse eija.oravuo@tampere.fi. Parhaiten tavoitat Eijan jättämällä tekstiviestillä soittopyynnön.

Hakuaika päättyy 5.6.2023.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Tässä ohjeita hakemiseen. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja
http://www.tampere.fi/tyo
http://www.tamperefilharmonia.fi