Tartu orkesterien yhteiseen Kuunteluhaasteeseen!

Tampere Filharmonia on mukana Suomen Sinfoniaorkesterit (SUOSIO) ry:n jäsenorkestereiden yhteisessä haasteessa kaikille musiikin ystäville.

Kuunteluhaaste kutsuu jokaisen musiikista kiinnostuneen uuden äärelle niin kotikuuntelun kuin konserttien muodossa. Tutki musiikkisuhdettasi, koe konserttielämyksiä, löydä uutta kuunneltavaa tai ilahdu vanhoista suosikeista.

Toimi näin:

  1. Lataa kuunteluhaaste tästä.
  2. Täytä haastekohdat suoraan tiedostoon tai tulosta lista paperille. 
  3. Haasteen suorittaneet voivat ladata itselleen Kuunteluhaaste-diplomin ja jakaa sen haluamissaan somekanavissa. Voit tägätä myös haluamasi orkesterin/orkesterit sekä lisätä tunnisteen #Kuunteluhaaste. 

Orkesterit tarjoavat etuja Kuunteluhaasteen suorittaneille

Tampere Filharmonia tarjoaa haasteen konserttikauden 2022/23 aikana suorittaneille ja Kuunteluhaaste-diplominsa sosiaalisessa mediassa jakaneille konserttilipun -50% vapaavalintaisesta konsertista keväällä 2023 sekä Tampere Filharmonian CD-levyn (ei vapaavalintainen) orkesterin kangaskassissa.

Alennuslipun voi lunastaa Tampere-talon lipputoimistosta konserttipäivänä ja TF-tuotteet Tampere-talon Shopista. Edut saa diplomia näyttämällä. Lippualennus lasketaan peruslipun hinnasta ja edun piiriin kuuluvat Tampere Filharmonian omat konserttituotannot.

Lue tarkemmin Kuunteluhaasteesta Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n verkkosivuilta.