Suosittu Puistokonsertti täyttää jälleen Sorsapuiston 9.8.2019

Tampere Filharmonian, Tampere-talon ja Tampereen Sähkölaitoksen yhdessä järjestämä supersuosittu Puistokonsertti viihdyttää jälleen kuluvan vuoden elokuussa Sorsapuistossa. Odotettu Puistokonsertti järjestetään perjantaina 9.8.2019, ja aikataulu tulee olemaan samansuuntainen kuin vuonna 2018. Orkesterin syyskauden avaavan Puistokonsertin johtaa orkesterin oma ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali.
– Orkesterilta kuullaan Sorsapuistossa maistiaisia tulevalta kaudelta, kertoo Tampere Filharmonian intendentti Helena Hiilivirta konsertin ohjelmasta.
Tapahtuman ohjelma ja sisältö tarkentuvat kevään aikana. Konsertin toteuttavat yhteistyössä Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen Sähkölaitos.
– Tampereen Sähkölaitos on tuottamiensa valon ja lämmön myötä tottunut olemaan mukana tamperelaisten arki- ja juhlapäivissä. Puistokonsertti yhdistää kaupunkilaisia poikkeuksellisen luonnikkaalla tavalla viihdyttävän, korkeatasoisen musiikin pariin. Tällaista paikallisuutta on kunnia olla tukemassa, sanoo Tampereen Sähkölaitoksen markkinointijohtaja Pertti Suuripää.

Kuvia Puistokonsertista

Puistokonsertin tapahtumasivu

Puistokonsertin Facebook-event