Tampere Filharmonia hakee intendenttiä vakituiseen virkaan 1.6.2019 alkaen

Tampere Filharmonia hakee intendenttiä vakituiseen virkaan kesäkuun alusta alkaen. Tällä hetkellä intendentin virkaa hoitaa Helena Hiilivirta. Intendentti johtaa Tampere Filharmonian toimintaa, vastaa sen taloudesta ja tuloksellisuudesta, taiteellisesta suunnittelusta, kapellimestarien ja solistien kiinnittämisestä, kotimaisista ja kansainvälisistä yhteyksistä sekä työyhteisön kehittämisestä.

Intendentin viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kotimaisen ja kansainvälisen musiikkialan erittäin hyvä tuntemus sekä kokemusta hallinto- ja johtamistehtävistä. Tehtävässä edellytetään erittäin hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.  Kielitaitovaatimuksena on hyvän suomen kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito. Monipuolinen kielitaito luetaan eduksi.

Haku intendentin virkaan tapahtuu Tampereen kaupungin rekrytointipalveluiden kautta hakuaikana 21.2.–18.3.2019. Hakuilmoitukseen pääset tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, lauri.savisaari@tampere.fi, puh. 040 801 6081