Orkesterit keräävät palautetta kävijätutkimuksella

Käytkö konserteissamme? Haluamme kuulla toiveistasi ja ajatuksistasi, sillä konserttivieraidemme tyytyväisyys on orkesterille sydämen asia. Voit vastata kävijätutkimukseen sähköisesti verkossa tai perinteisesti paperilomakkeella konserttien yhteydessä.

Tampere Filharmonia on mukana Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n jäsenilleen toteuttamassa kävijätutkimuksessa. Valtakunnalliseen tutkimukseen osallistuu 21 orkesteria ympäri Suomen. Tutkimus toteutetaan yhteistyössä Innolink Research Oy:n kanssa.

Kävijätutkimuksen tavoitteena on tuottaa ajankohtaista tietoa orkesterien konserttiyleisöjen käyntikokemuksista. Tulosten pohjalta orkesterit voivat kehittää toimintaansa entistä asiakaslähtöisemmäksi. Edellinen orkesterien kävijätutkimus toteutettiin vuonna 2018.

Uuden tutkimuksen toivotaan tuovan tietoa konserttien kävijätilanteesta etenkin koronaviruspandemian jälkeen sekä antavan kokonaiskuvaa yleisön ja ei-kävijöiden ajatuksista ja toiveista epävarmassa maailmantilanteessa.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: vastaa.innolink.fi/tampere

Kysely on auki 30.4.2023 saakka. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lippupalkintoja.

Kävijätutkimuksen rinnalla toteutetaan tutkimus myös niille kuluttajille, jotka eivät koe orkesterikonsertteja omakseen. Ei-kävijöiden tutkimus toteutetaan nettipaneelina vastaajille eri puolilla Suomea.

Tartu orkesterien yhteiseen Kuunteluhaasteeseen!

Tampere Filharmonia on mukana Suomen Sinfoniaorkesterit (SUOSIO) ry:n jäsenorkestereiden yhteisessä haasteessa kaikille musiikin ystäville. #Kuunteluhaaste kutsuu jokaisen musiikista kiinnostuneen uuden äärelle niin kotikuuntelun kuin konserttien muodossa. Useat orkesterit tarjoavat myös etuja haasteen suorittaneille.

Tutki musiikkisuhdettasi, koe konserttielämyksiä, löydä uutta kuunneltavaa tai ilahdu vanhoista suosikeista! Lue uutisestamme lisää Kuunteluhaasteesta ja Tampere Filharmonian tarjoamista eduista.

Lisätietoja:

Leena Mäki-Suominen
Viestintäsuunnittelija, Tampere Filharmonia
p. 050 388 7168
leena.maki-suominen@tampere.fi